Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Addiko hitri kredit

Je Addiko hitri kredit zame?

Ali je Addiko hitri kredit za vas ali ne boste ocenili sami potem, ko si boste ogledali nekaj različnih ponudb in preverili pogoje, ki jih je potrebno izpolnjevati za odobritev posojila. Če menite, da ste s tem na nekoliko trhlih temeljih vam lahko povemo za spletno mobilno banko, kjer težav praktično ne bo.

Za najem kredita tam bo dovolj, da ste državljan Republike Slovenije, imate prijavljen stalni naslov v Sloveniji in, da na bančni račun prejemate redne prihodke. V tem pogledu boste od papirjev potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bodo odobreno posojilo tudi zelo hitro nakazali.

Addiko hitri kredit že imam

Tudi v primeru, da ste pred časom že najeli Addiko hitri kredit boste lahko brez težav dobili še enega. Obstoječi krediti niso ovira za oddajo kreditne vloge, kot tudi ni pomembno na kateri banki imate odprt bančni račun. Že veste koliko denarja bi potrebovali? To naj bo vaša oporna točka.

S tem v mislih boste na spletni strani banke uporabili kreditni kalkulator, vanj vnesli znesek želenega kredita in izbrali število mesečnih obrokov, ki jih je na voljo največ 12. Potem bo kreditni kalkulator pripravil izračun in vse potrebne podatke za vašo lažjo odločitev. V izračunu bo namreč zajet tudi strošek kredita.

Addiko hitri kredit in dokumentacija

Če imate za Addiko hitri kredit morda že izračun boste tega enostavno primerjali z drugimi. Tudi v primeru, da ste že pripravili vse potrebne dokumente, bodo ti vsekakor dovolj. V resnici lahko kar pozabite na potrdilo o zaposlitvi kot tudi na obisk notarja in overjanje kakšne pogodbe.

Prav tako ne bo potrebe za porokom, preverjali pa ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti kar načeloma pride preko sistema Sisbon. Kredit na mobilni banki je sila enostaven in nadvse hiter. Za izpolnjevanje kreditne vloge boste potrebovali le nekaj klikov in minut, medtem pa bo tudi izplačilo prišlo zelo hitro. Navadno že po 15-ih minutah od potrjene vloge.

Addiko hitri kredit lahko odplačate

Če želite in že imate Addiko hitri kredit ali posojilo na kateri drugi banki, lahko le tega z novim kreditom tudi odplačate. Seveda prej preračunate, da vam bo ostalo še dovolj denarja za ostale reči, ki jih imate v mislih. Denar pa lahko potrošite za karkoli. Za plačilo položnic, nakup televizorja, popravilo avta, novo sedežno, karkoli.

Mobilna banka sodi v sam vrh EU tovrstnih storitev zato ne čudi, da jo je obiskalo že tako veliko zadovoljnih strank, ki pa na vrsto pridejo tudi v drugih državah sveta. Končno storitev pri kateri ste praktično neomejeno svobodni in kjer lahko kredit naročite kar od doma.

Addiko hitri kredit malce premalo za vas?

Lahko izkoristite tudi opcijo, ko načeloma najamete Addiko hitri kredit ali kredit kje drugje, je pa ta morda malce prenizek za tisto kar potrebujete. Z dodatnim kreditom na mobilni banki lahko sedaj brez težav rešite tudi takšne situacije. Za najem kredita potrebujete samo osebni dokument, števiko bančnega računa in napravo z dostopom do spleta.

Ne potrebujete nobenega posebnega znanja uporabe spleta, saj je postopek nadvse enostaven in hiter. Kreditno vlogo lahko izpolnite ali oddate s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega mobilnega telefona pri čemer ne potrebujete nobenih dokazil, posebnih orodij ali digitalnega certifikata. Kredit bo na vaš račun izplačan najkasneje v roku 24-ih ur.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper