Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Posojilo

Zakaj je posojilo včasih najboljša rešitev?

Verjetno je vsakomur jasno, da je življenje dokaj nepredvidljivo, zaradi česar nam je po eni strani tudi všeč, po drugi pa nas navdaja z dvomom in strahom kaj bo prineslo jutro. Tako kot je to navada na vseh področjih in delih življenja, je tudi s financami včasih vse skupaj videti kot vlakec smrti.

Vemo, da potrebujemo denar, a se hkrati zavedamo kako težko je priti do njega, še posebej takrat, ko se nam pri tem zares mudi. In takrat, je dobro posojilo vsekakor najboljša rešitev za vse z rednimi mesečnimi prilivi. Težko je namreč prihraniti dovolj, da bi imeli vedno potrebno rezervo.

Kako vedeti katero posojilo izbrati?

Izbira kam se obrniti za posojilo je seveda izbira vsakega posameznika posebej. Je pa res, da se navadno ta obrne na svojo banko. Ker je večina ljudi s svojo banko že v določenem kreditnem odnosu, pa seveda nastane problem, saj za novo posojilo nenadoma niso več primeren kandidat.

V tem primeru se lahko zatečete po pomoč k posojilnicam, ali še bolje na mobilno banko kot je naša. Posojilo pri nas namreč lahko pridobite tudi, če sami že imate kredit na banki, prav tako pa za tovrstno posojilo pri nas ne boste potrebovali gore papirjev, kot je to v navadi drugje.

Ampak posojilo je po navadi drago

Vedno obstajajo določeni stroški in obresti, ki pa se od banke do banke razlikujejo. Zato vam priporočamo, da obiščete našo spletno banko in s pomočjo kreditnega kalkulatorja preverite ali se vam naši pogoji zdijo sprejemljivi.

Prav v namen večje transparentnosti in gradnje zaupanja s svojimi strankami, smo izdelali prav poseben kreditni kalkulator, ki vam bo v nekaj klikih odkril vse potrebne informacije. Vpišite znesek, ki bi bil pravi za vaše posojilo, ter označite obdobje v katerem ga želite odplačati. Na voljo vam je do 12 obrokov.

Pa bo kalkulator to posojilo pošteno prikazal?

Kot rečeno, stremimo k transparentnem sodelovanju, ki poglobi vezi med nami in stranko zaradi česar smo deležni ogromno pohval in priporočil, ta pa so vsekakor dokaz, da delamo pošteno. Naš kreditni kalkulator vam bo izračunal posojilo in na podlagi izbranega števila obrokov prikazal tudi vse zajete stroške.

Povsem transparentno, pošteno in brez skrivanja v drobnem tisku. Ko boste enkrat zadovoljni z vsemi podatki bo pred vami le še kratek postopek oddaje vloge in kot bi mignili, bo posojilo na vašem računu. Navada je železna srajca, zato zaradi slabih izkušenj verjetno težko verjamete kajne?

Posojilo v 15-ih minutah!

Pri nas boste ugotovili, da se posojilo lahko pridobi tudi na precej drugačen način kot ste to menili doslej. Nič več skakanja od vrat do vrat bank, pa iskanja kadrovske uslužbenke, ki bi vam morala v službi potrditi papirje ali pa plačevanja notarjev.

Pozabite na vse to, kajti za posojilo na naši mobilni banki boste potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo nakazali denar. Nismo zaman ena najboljših mobilnih bank v EU. Ko boste uspešno oddali vlogo za posojilo in jo bodo v naši finančni službi sprejeli ter potrdili, boste imeli navadno denar na računu že kar po 15-ih minutah.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper