Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Hvala za prijavo

Hvala za prijavo

Hvala za prijavo vam bodo rekli na banki, kjer boste izpolnili kreditno vlogo in jo oddali. Ko bo ta korak narejen, boste le še počakali na njeno odobritev, nato pa že v kratkem sledi nakazilo denarja na vaš bančni račun. A tako hitro vendarle ne gre povsod. Na mobilni banki pač.

Gre za banko, ki vas pričaka na spletu, to pa pomeni, da jo boste obiskali s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona. Popolnoma enostavno in nadvse hitro. Da bi bili kandidat za kredit pri njih morate biti slovenski državljan imeti redne prihodke na bančni račun in imeti stalni naslov prijavljen v Sloveniji.

Hvala za prijavo in na svidenje

Ste obiskali spletno banko, izpolnili vlogo za kredit in prejeli obvestilo “hvala za prijavo in na svidenje”? Potem je vaša vloga ustrezno oddana in že čaka na pregled. Mi pa pred tem poglejmo, kako te reči potekajo pri mobilni banki. Za začetek uporabite njihov kreditni kalkulator kamor vnesete znesek in število obrokov.

Slednjih lahko izberete do 12, nakar bo pred vami že pripravljen izračun kredita. Ob zneskih obrokov in ostalem boste imeli na voljo tudi transparenten pregled nad vsemi stroški, kar je pred odločitvijo za najem kredita še kako pomembno. Če vam bo izračun všeč, le še izpolnite vlogo za kredit.

Hvala za prijavo na banki

Hvala za prijavo ali oddajo vloge pomeni, da ste na poti do odobritve in izplačila kredita. Sicer ne gre povsod tako gladko, lahko pa rečemo, da na mobilni banki zares ni pričakovarti kakšnih komplikacij. Do kredita boste namreč prišli le z osebnim dokumentom in številko bančnega računa kamor prejemate prilive.

Ne potrebujete potrdila s strani vašega delodajalca, niti ne overitve pri notarju kot tudi ne poroštva ali zastavitve. Odobren kredit bo nakazan najkasneje v roku 24-ih ur, največkrat pa že po 15-ih minutah, pri čemer dodajmo, da boste lahko ta denar namenili za karkoli boste želeli. Tudi za kaj lepega ali nekaj kar si že dolgo želite.

Hvala za prijavo v spletni račun

Če se prijavljate na spletu in vam napiše hvala za prijavo v spletni račun, pomeni da ste uspešno opravili z zahtevanim korakom. Mobilna banka sicer ne komplicira in vam kredit odobri celo brez preverjanja kreditne sposobnosti. To pa seveda avtomatično pomeni, da je vseeno ali morda kak kredit že odplačujete.

Kredit porabite po lastnih potrebah. Lahko plačate stare dolgove ali pa denimo zamenjate pohištvo v stanovanju. Nihče vam ne bo pogojeval porabe. Najlepše pri vsem skupaj je, da lahko takšen kredit preko spleta naročite v le nekaj minutah od doma, iz službe, z dopusta ali pa med čakanjem na prijatelja v kavarni.

Hvala za prijavo in druga obvestila

Mobilna banka nudi hitri kredit na do 12 mesečnih obrokov in je zaradi svoje dostopnosti in malo pogojev postala ena najbolj priljubljenih tovrstnih bank v EU. Dejstvo je, da se ljudje vračajo tja, kjer je nekaj dobro in na mobilni banki je. Obvestilohvala za prijavo” je nekaj kar označuje konec dela za vas.

Le še počakate na odobritev in nakazilo pa bo denar že prost na uporabo. Predstavljajte si, da naročite kredit med odmorom za malico v službi, greste popoldne domov in vas na bančnem računu že čaka denar. Popolnoma realna opcija, čeprav je časa za nakazilo denarja do 24 ur.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper