Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Izračun kreditne sposobnosti

Kaj je izračun kreditne sposobnosti?

Ste morda v fazi, ko potrebujete nekaj denarja in ste se na svoji banki oglasili glede kredita? Povsem mogoče je, da so vam rekli, da bo potrebno opraviti izračun kreditne sposobnosti. Gre namreč za izračun koliko ste sposobni mesečno plačevati za obveznosti kot je kredit. Če sploh ste seveda.

Banka v tem primeru pregleda vse dejavnike, ki na to vplivajo. Plača, malica, prevoz, trenutne obveznosti kot so krediti leasingi, obroki v trgovinah in podobno. Po zakonu vam mora namreč ostati od plače določen znesek, ki zagotavlja vaše preživetje in preko tega banka ne bo šla. K sreči pa obstajajo tudi drugačne banke.

Izračun kreditne sposobnosti lahko opravite sami

Ni pa izračun kreditne sposobnosti le v rokah banke. Takšen izračun lahko namreč naredite tudi sami. Na spletu boste našli kalkulatorje, ki vam bodo pri tem pomagali. Povejmo pa, da na spletu najdete tudi mobilno banko pri kateri vse reči okoli kredita potekajo mnogo bolj enostavno in hitro.

Če ne želite ali ne morete zadostiti zahtevnim pogojem svoje banke ali pa iz nekega razloga tam ne dobite kredita vsekakor pokukajte še k spletni mobilni banki. Do tja vodi tudi povezava iz tega članka, tam pa vas čaka zelo enostaven način pridobivanja kredita. V nadaljevanju povemo več tudi o tem kako si pripraviti izračun.

Izračun kreditne sposobnosti ni izračun kredita

Na spletni strani mobilne banke boste našli enostaven kreditni kalkulator, ki vam bo pomagal izračunati najbolj primeren kredit za vas. Vnesli boste znesek, ki ste ga imeli v glavi ter izbrali do 12 mesečnih obrokov kolikor jih je na voljo za odplačilo. Gre za izračun kredita, izračun kreditne sposobnosti pa je nekaj drugega.

Slednjega v mobilni banki ne boste potrebovali saj so pogoji za pridobitev kredita izjemno dostopni in enostavni. Vse kar morate zagotoviti je vaš osebni dokument in številko bačnega računa. Torej, če ste državljan Slovenije, imate tu prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prihodke, boste hitro prišli do denarja.

Ko izračun kreditne sposobnosti nima pomena

Da v tem primeru izračun kreditne sposobnosti resnično nima pomena je dokaz, da vaše kreditne sposobnosti v mobilni banki ne bodo preverjali. Torej ne bodo kukali v sistem Sisbon kjer bi lahko prejeli podatek, da je izdaja kredita morda nekoliko bolj tvegana le zato, ker nekje odplačujete kakšno posojilo.

Tudi to pa ne bo ovira za izdajo kredita. Obstoječe posojilo namreč ne bo onemogočilo pridobivanje kredita na mobilni banki, kot je vseeno tudi katere banke komitent ste. Torej, kje imate odprt bančni račun. Če ste še nekaj minut nazaj obupavali nad zavrnitvami bank, imate sedajle zagotovo precej lepši pogled na svet.

Izračun kreditne sposobnosti lahko pozabite

Naj vas izračun kreditne sposobnosti ne skrbi več in si raje pripravite izračun kredita, ki bo zadovoljil vsem vašim potrebam. Povsem vseeno je tudi kje in kako ga boste porabili. Na mobilni banki namreč od vas ne bodo zahtevali nobene garancije ali dokazil o tem kar je seveda zelo dobro za vas.

Le zakaj ne bi človek včasih najel nekaj posojila zgolj za uživanje v lepih trenutkih. Kredita ne smemo vedno povezovati s slabimi rečmi kot so stari računi, izterjave ali okvare avtomobila in bele tehnike. Naj bo kredit vstopnica do lepega in nepozabnega potovanja v dvoje ali za darilo partnerju.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper