Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Kako do denarja za poslovno idejo

Najemite poslovni kredit

Podali ste se v poslovne vode, imate odličen načrt in brilijantno poslovno idejo. Super! Prav nič vas več ne more ustaviti, da vam ne bi uspelo poseči po zvezdah. No ja, nič razen denarja, ki ga potrebujete za izvedbo ideje. V tem primeru vam lahko na pomoč priskoči poslovni kredit.

Gre za posojilo, ki je pod določenimi pogoji na voljo podjetjem in podjetnikom, ki so se namenili uspeti v svojem poslu. Vsekakor pa pred najemom kredita res dobro razmislite o tem kako boste zapeljali celoten projekt in se zavarujte za primer, da vse skupaj vendarle ne bi šlo kot ste načrtovali.

Ko poslovni kredit ni na voljo

Povsem mogoče je, da imate novo nastalo podjetje, ki pri banki sploh še ni kandidat za poslovni kredit. V tem primeru lahko v skrajni sili morda kot fizična oseba krenete po svoje in vam pomagajo hitri krediti, ki so na voljo potrošnikom. Če bo znesek zadostoval za vašo poslovno idejo, potem lahko naredite naslednje.

Denar kot fizična oseba posodite podjetju kar pomeni, da ga boste lahko od podjetja tudi dobili nazaj. Vsekakor pa je za vas pomembno, da ideja uspe in, da bo vaš posel dobil zagon, ki ga pričakujete. Poslovna posojila so sicer na voljo podjetjem, ki že ustvarjajo nekaj prometa in so določen čas na trgu.

Naj vas poslovni kredit ne omejuje

Ko za svoj posel potrebujete denar vam seveda lahko pomaga poslovni kredit, a naj vas pri vašem poslu ne omejuje. Nikoli ne najemajte kredita na podjetje, če niste prepričani, da ga bo podjetje lahko odplačevalo. Na koncu vi sami nosite odgovornost za morebitne težave česar pa si seveda nikakor ne želite.

In ne mislite, da je takšno posojilo v pomoč zgolj pri uresničevanju poslovne ideje. Denar vam še kako lahko pride prav tudi v nekaterih drugih situacijah. Prav zato banke poznajo različne tipe kreditov za podjetja, ki so prilagojeni vsakomur posebej. Predvsem pa poskrbite, da bo imelo vaše podjetje na banki svojega skrbnika.

Likvidnostne težave? Najemite poslovni kredit

Je že tako, se svet vrti okoli svoje osi, pa če to hočemo ali ne. Enako je v poslu. Računi prihajajo, stranke ne plačajo in zgodi se, da ima vaše podjetje trenutne likvidnostne težave. Če pričakujete, da gre za kratkoročne težave jih lahko reši likvidnostni poslovni kredit.

Banka bo takšen kredit prilagodila vašim potrebam, odplačilna doba pa bo verjetno 1 mesec ali tam nekje blizu. Tudi v vašem interesu je, da gre za čim krajšo dobo odplačevanja, saj bo kredit za podjetje tako cenejši. Gre za namenski kredit, zato boste z njim lahko poplačali le tiste terjatve zaradi katerih se je podjetje znašlo v težavah.

Poslovni kredit ima lahko več oblik

Tako kot je to primer pri posojilih za fizične osebe, je tudi v primeru podjetja poslovni kredit lahko takšen ali drugačen. Omenili smo že likvidnostno posojilo, ki poskrbi za finančne težave podjetja, ki so tam le določen kratek čas. Poznamo tudi kratkoročni in dolgoročni kredit o čemer menda ni treba veliko govoriti.

Kratkoročni nudi omejen znesek, navadno do 30 tisoč evrov in dobo odplačevanja do 12 mesecev, medtem ko dolgoročni tja do 3 let, morda tudi več. Odvisno od posamezne banke in njenih pogojev. Na voljo je tudi revolving kredit pri čemer gre za kredit, ki stoji na razpolago, počrpamo pa le toliko kot potrebujemo. Enako sledi tudi s stroški.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper