Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Kredit za avto

Kam po kredit za avto?

Je prišel na vrsto čas za menjavo starega avtomobila ali pa morda kupujete sploh prvega? Če niste uspeli nabrati dovolj prihrankov ste zagotovo pomislili tudi na kredit za avto. V tem primeru se komitenti navadno odpravijo na matično banko po nasvete in ponudbo. Povejmo pa, da se krediti med seboj tudi razlikujejo.

Če imate v načrtih kupiti še kaj drugega boste morali seči po potrošniškem kreditu, sicer boste lahko denar potrošili le za avto. Govorimo o namenskem kreditu seveda. Podobno kot s stanovanjskim ne morete kupiti avta, je enako obratno. A v primeru, da potrebujete še nekaj denarja, obstajajo tudi druge rešitve.

Kaj če kredit za avto ni dovolj?

Če morda ponujen kredit za avto ni dovolj za nakup vozila, ki ste si ga ogledali, lahko zagato rešite z dodatnim kreditom na mobilni banki. Sedajle se sprašujete kaj to sploh je in kje se nahaja. Mobilna banka je svojim strankam dostopna na spletu. In to v celoti.

Od poizvedbe, naročila, do izplačila. Za kredit na mobilni banki vam ne bo potrebno hoditi daleč. Le za najbližji računalnik, ali pa boste v roke vzeli kar tabličnega oziroma svoj pametni telefon z dostopom do spleta. Kaj dosti drugega pa v resnici ne boste potrebovali. Ne, tudi prav veliko dokumentacije ne. Samo osebni dokument in številko tekočega računa.

Kredit za avto že imam

Če ste v situaciji, ko kredit za avto morda že odplačujete pa je prišlo do točke, ko potrebujete nekaj dodatnega denarja, lahko tega dobite na mobilni banki. Tam za pridobitev kredita obstoječi kredit namreč ni ovira. Če ste slovenski državljan, ki ima v Sloveniji prijavljeno stalno prebivališče in ima redne mesečne dohodke ste dobrodošli.

Za začetek uporabite kreditni kalkulator, ki ga boste našli na spletni strani. Vanj vnesite znesek kredita, ki si ga želite in izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. Gre za kratkoročni kredit, ki vedno povzroča najmanj glavobolov hkrati pa rešuje veliko problemov. Še posebej v tem primeru.

Kredit za avto ni potrošniški

Ker je kredit na mobilni banki potrošniški in ne namenski, ga boste lahko porabili po lastnih načrtih in željah. Nihče od vas ne bo zahteval potrdil o plačilu ali nakupu. Kredit za avto je namenjen nakupu avtomobila zato je razlika jasna. Odločitev pa je vedno na koncu vaša.

Če boste z izračunom na spletni strani zadovoljni bo na vrsto prišlo izpolnjevanje kreditne vloge s čimer boste opravili v nekaj minutah. Ko bo vloga oddana boste počakali le še na potrditev in izplačilo res ne bo več daleč. Navadno do nakazila pride že v 15-ih minutah, odvisno od primera pa najkasneje v roku 24-ih ur.

Odplačajte kredit za avto

Tudi če kredit za avto že imate in morda ne bi želeli plačevati dveh mesečnih obveznosti pa lahko s kreditom na mobilni banki obstoječi kredit tudi odplačate. Seveda pred tem opravite izračun in poskrbite, da vam ostane še nekaj denarja za tisto kar ste si zaželeli. Hitro in enostavno.

Mobilna banka sodi v vrh EU mobilnega bančništva in navdušuje svoje stranke že nekaj časa. Preverite ponudbo in dovolite, da navduši tudi vas. Do kredita brez potrdila o zaposlitvi, notarja, poroka in brez preverjanja kreditne sposobnosti. Vlogo lahko oddate kadarkoli in od koderkoli. Na daljavo brez nepotrebnih poti in glavobolov zaradi čakanja v vrsti.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper