Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Kredit

Je kredit res slaba izbira?

Ko govorimo o zadolževanju je potrebno biti pri tem seveda skrajno previden. Marsikdo se nespametno zadolžuje s posojilom na posojilo v resnici pa ne razmišlja o tem ali bo sploh lahko poravnaval svoje mesečne obveznosti. A obstajajo situacije, ko je kredit popolnoma na mestu. V tem primeru je potrebno le še najti najboljšo ponudbo.

Rekli smo, da so situacije, ko je smotrno razmisliti o posojilu. Bodimo pošteni. Pride do kakšne nezgode, pokvari se avto, morda odpove pralni stroj ali kaj podobnega. Čeprav smo pridni, hodimo v službo, pa je v resnici kar težko kaj denarja potisniti na stran za te primere.

Ko je kredit najboljša opcija

V tem primeru je kredit zagotovo ena od boljših možnosti, ki jih imamo na voljo. Izposojanje od znancev ali prijateljev navadno prinese več težav kot koristi in slab občutek. S kreditom pa nemudoma rešimo težave, nakar ga odplačujemo v manjših mesečnih obrokih. V tem primeru vam svetujemo kratkoročno posojilo.

To bo hitreje izplačano in bo terjalo manj stroškov in komplikacij pri najemu. Kar se pogojev in kreditne sposobnosti tiče pa velja namigniti na našo mobilno banko, ki deluje preko spleta in se ponaša z zares dostopnimi in nadvse enostavnimi pogoji. Enostaven pa je tudi najem kredita saj vse skupaj poteka preko spleta.

Po kredit na splet

Rekli smo, da je spletni kredit izjemno hiter in udoben, hkrati pa je tudi nadvse varen. V naši mobilni banki ste lahko popolnoma brez skrbi glede tega saj poslujemo v skladu z zakonom, smo pa tudi ena najboljših mobilnih bank v EU kar nam je še posebej v ponos. Zadovoljne stranke so naša najboljša reklama.

Ob vsem tem pa še neradi kompliciramo z nepotrebno dokumentacijo. Povsem dovolj bo, če boste sedli za mizo s pametnim telefonom v roki in poleg odložili še osebni dokument in bančno kartico. Brez posebnega tehničnega znanja ali kakšnih digitalnih certifikatov boste svoje posojilo naročili že v nekaj minutah.

Hitro izplačan kredit

Še nekaj na kar smo izjemno ponosni pa je dejstvo, da kredit našim strankam zelo hitro izplačamo. Gre namreč za postopek, ko izpolnite kreditno vlogo in jo oddate preko spleta. Nato jo naša finančna služba preveri in jo v primeru, da je vse izpolnjeno kot mora biti, tudi odobri.

Po odobritvi nakazilo steče navadno že v roku 15-ih minut, najkasneje pa bo denar na vašem računu v 24-ih urah. To pomeni, da boste imeli finance na razpolago še pravi trenutek, da rešite morebitne težave, ali pa zgolj nakupite darila, vplačate dopust ali pa si privoščite nekaj za svojo dušo saj vam porabe denarja namensko ne bomo omejevali.

Je kredit drag?

Seveda se je potrebno pred najemom posojila vedno pozanimati kako drag bo kredit oziroma za koliko ga bomo preplačali. V ta namen uporabite naš kreditni kalkulator, ki ga najdete na spletni strani in si izračunajte svoje optimalno posojilo. Brez skritih stroškov in pasti. Vsi podatki bodo neposredno pred vami.

Na voljo za odplačilo je 12 mesečnih obrokov, hkrati pa dodajmo, da vas ne bomo pošiljali k delodajalcu saj potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali. Prav tako ni potrebe po poroku ali podpisu pri notarju. Vse bo potekalo na daljavo, preko spleta, brez stanja v vrsti in pregovarjanja z bančnimi uslužbenci. 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper