Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Kreditna sposobnost

Kaj je kreditna sposobnost?

Marsikdo se sprašuje kaj je to kreditna sposobnost in razmišlja v smeri, da gre za to ali je sposoben najeti kredit ali ne. Pa v večini primerov to ni dejansko popolnoma res. Gre bolj za informativen izračun s katerim vam posamezna banka sporoči na koliko denarja lahko pri njih računate glede na določene izpolnjene pogoje.

Kateri so to? V osnovi vedno osnovna neto plača, seštevek dodatkov kot sta malica in vožnja, ter število vzdrževanih članov in morebitne bremenitve kot posledica tekočih kreditnih in drugih obveznosti. Na ta način lahko dokaj hitro pridobite podatek o znesku, ki je za vas potencialno dosegljiv pri posamezni banki.

Kreditna sposobnost naj bo samo eden od podatkov

Ko pa se človek odloča za kredit mora vedno misliti na več različnih reči in ne zgolj na to koliko denarja lahko dobi. Če je vaša kreditna sposobnost 80.000 evrov to še ne pomeni, da je najbolje zahtevati takšen znesek. Višina kredita naj bo prilagojena vašim potrebam in seveda tudi načinu življenja ter zmožnosti odplačevanja.

Če niste ravno v iskanju stanovanjskega kredita je morda bolje razmisliti o manjšem in kratkoročnem kreditu. Tak kredit vas bo najmanj stal, pa tudi odplačan bo mnogo prej. V tem primeru ne smete mimo ponudbe mobilne banke na spletu, ki ima za vas res fantastične novice.

Kakšna je moja kreditna sposobnost?

Kot rečeno boste morali o tem kakšna je vaša kreditna sposobnost preveriti na posamezni banki. Na omenjeni mobilni banki imajo v ta namen na spletni strani priročen kreditni kalkulator s pomočjo katerega si lahko to izračunate z le nekaj kliki. Vnesete želen znesek, izberete dobo odplačila in rezultat bo pred vami.

Na voljo za izbiro boste imeli do 12 mesečnih obrokov kar pomeni, da gre za kratkoročno in stroškovno ugodnejše posojilo. V izračunu pa bodo zajeti tudi vsi stroški. Se sprašujete kako gre to kar preko spleta? Povsem enostavno v resnici in tudi nadvse transparentno. Spletni kredit vas bo zagotovo navdušil.

Ko je kreditna sposobnost enkrat pred vami

Tako, opravili ste prvi korak in preverili kakšna je vaša kreditna sposobnost. Sedaj sledi odločitev ali najeti takšen kredit in nato izpolnjevanje kreditne vloge. Pri omenjeni mobilni banki tudi ta del poteka preko spleta. Gre za zelo enostaven postopek zato je bojazen, da vam ne bi šlo povsem odveč.

Za izpolnjevanje vloge boste potrebovali le nekaj minut svojega časa, ki si ga lahko vzamete kar med malico v službi. Kar je najlepšega pri tem kreditu je dejstvo, da od vas ne zahteva veliko dokumentov in je tudi zelo hitro nakazan. Tako zelo hitro, da bo verjetno na računu še preden boste končali z delom.

Naj bo kreditna sposobnost le prvi korak

Če boste razumeli, da je kreditna sposobnost le prvi korak na poti do kredita vam bo precej lažje. Potem se je dobro zavedati, da za omenjeni kredit na mobilni banki od dokumentacije ne boste potrebovali nič drugega kot zgolj osebni dokument in svojo bančno kartico oziroma številko tekočega računa.

Vaše kreditne sposobnosti ne bodo preverjali kot tudi ne omejevali porabe denarja, ki ga boste prejeli na račun tega kredita. Prav tako lahko pozabite na zoprno čakanje na potrdilo o zaposlitvi, obisk notarja ali iskanje poroka, ki bi lahko jamčil za vas. Denar boste imeli na računu v roku 15-ih minut po potrjeni vlogi oziroma najkasneje v 24-ih urah.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper