Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

LON kredit

Je lon kredit podoben vašemu?

Stranke nas velikokrat povprašajo o konkurenčnih storitvah in želijo določene primerjave ter ocene. Prav vsem odgovarjamo, naj sami preverijo vse podatke, si vzamejo čas in se na koncu tudi odločijo kot se jim zdi najbolje zanje. Enako velja za vprašanje gospoda Mirka, ki ga je zanimalo ali naj vzame lon kredit, ali pa zaprosi kje drugje.

Primerjave in ocene s strani posameznega podjetja iz iste branže so sila nehvaležne in se jih tudi ne poslužujemo. Raje vsaki stranki pošteno povemo kaj lahko sami ponudimo, glede primerjav in končne odločitve, pa vse skupaj prepuščamo njim samim.

Gospod Mirko je slišal za lon kredit

Tako ljudje dandanes funkcioniramo. Ko nekaj potrebujemo, vprašamo prijatelje, sodelavce znance, pogledamo na internet in pobrskamo za informacijami. Naslednji korak pa mora biti vedno primerjava pridobljenih podatkov.

Naj gre za nlb, abanko ali pa lon kredit, je popolnoma vseeno. Človek se mora sam, na podlagi zbranih podatkov odločiti kaj je v danem trenutku zanj najboljše. In sploh ni nujno, da je za vse najboljša zgolj ena in ista odločitev. Nekomu je najbolj pomembno imeti čim nižje stroške, spet drugi bi plačal več, da bi le dobil kredit, ki ga drugje ne more.

Imate vi tudi poslovalnice kot za lon kredit?

Tako je vprašal gospod Mirko. Razložili smo mu, da ne poslujemo na fizičnih lokacijah in da se prav zato imenujemo mobilna banka. Mobilna banka pomeni, da gospodu Mirku po kredit ne bo potrebno nikamor hoditi, saj bo vse skupaj lahko opravil kar od doma.

Tega sprva ni razumel, saj pozna poslovalnice nlb, kbm in druge, prav tako mu je nekdo dejal naj gre po lon hitri kredit na določen naslov. Pri nas bo gospod Mirko enostavno sedel za mizo, vzel v roke pametni mobilni telefon ali računalnik in obiskal našo spletno stran. Potem ga od kredita loči zgolj le še nekaj klikov.

Tako kot za lon kredit ali druga posojila, je potrebno izpolnjevati določene pogoje

Vsaka banka ali posojilnica ima seveda svoja določila in pogoje, lahko pa rečemo, da pri nas kaj dosti papirologije ne bo. Gospod Mirko je že vedel kakšne papirje je potreboval na drugih bankah, pa tudi za lon kredit se je že pozanimal.

Mu je bilo pa precej nenavadno, ko je izvedel, da za najem kredita pri nas, ne bo potreboval skoraj ničesar. Zares je bil presenečen:

»Brez plačilnih list, notarja, poroka, …?!« se je čudil.

In res je tako. Do kredita pri nas, je gospod Mirko prišel z najbolj minimalno dokumentacije kar je možno.

Kaj pa če že imam lon kredit?

Tako je gospoda Mirka presunilo, ko se je spomnil, da že odplačuje lon kredit. Pomirili smo ga, da to ne bo oviralo postopka pridobivanja kredita pri nas. Za nas je pomembno zgolj, da so prilivi na tekočem  računu za redno plačevanje svojih obveznosti.

Gospod Mirko je bil naravnost šokiran, ko je videl da si lahko v zgolj nekaj minutah postreže s podatki iz kreditnega kalkulatorja, izpolni in odda vlogo. In ne le to. Po odobreni vlogi se je denar na njegovem računu znašel že v 15-ih minutah!

Na voljo smo vam 24 ur na dan vsak dan! Se vidimo?

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper