Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Mini kredit

Si želite mini kredit za veliko veselja?

Pride čas, ko si človek zaželi nekaj lepega, kakšno kratko potovanje, ali pa dopust na obali, pa je prva misel, ki se prikrade, da za to verjetno ne bo dovolj denarja. Finančno stanje je kakršno je in navadno večino denarja namenimo vzdrževanju družine, avtomobila in za druge stroške.

Zato pa smo tu mi, da vam pomagamo na poti do trenutkov, ki si jih zagotovo zaslužite. Naš mini kredit vam bo prinesel veliko veselja in zlahka boste kos vsem finančnim zalogajem, ki so pred vami. V nadaljevanju tega članka pa vsekakor preverite kako do njega.

Po mini kredit kar na splet

Smo ena vodilnih, mobilnih bank v EU in vam z veseljem sporočamo, da lahko svoj mini hitri kredit najdete kar na spletu. Tam kjer pravzaprav vsi mi, vsak dan preživimo kar nekaj časa. Ker smo mobilni, pomeni da vam ne bo treba hoditi na banko, prav tako pa smo za vas olajšali tudi druge korake, ki so sicer značilni za najemanje kreditov.

Na spletu smo vam na voljo 24 ur na dan vsak dan, in vam nudimo popolnoma avtomatizirano storitev od prvega do zadnjega klika. Še več. Svoj mini kredit si boste lahko na naši strani tudi izračunali in pred oddajo vloge pregledali vse podatke, stroške in izbrali ustrezno število obrokov za odplačilo. Na voljo jih imate 12.

Kaj mi ta mini kredit omogoča?

Če se sprašujete za kaj lahko namenite svoj mini kredit, vam lahko povemo da za karkoli si boste želeli. Porabe denarja iz naslova tega kredita vam na nobeni točki ne bomo pogojevali. Nekateri posojilodajalci namreč zahtevajo dokazilo o porabi, ali pa celo pogojujejo odobritev kredita na način, da se lahko porabi zgolj za v naprej dogovorjen nakup.

Pri nas vam tega ne bo treba, saj menimo, da lahko s tem denarjem razpolagate po lastni volji in željah. Nam je pomembno samo, da naš odnos ostane profesionalen in se mesečni obroki redno odplačujejo.

Kakšna potrdila potrebujem za mini krediti

Če bi se pošalili, bi rekli da za mini kredit potrebujete minimalno dokumentacije, a to ne bi bila šala, saj dejansko drži. Za najem kredita pri nas od vas namreč ne bomo zahtevali potrdil vašega delodajalca, ali obiska notarja, oziroma iskanja kakšnega poroka.

Mini kredit pri nas vam je na voljo ob predložitvi minimalne dokumentacije, ki zajema zgolj osebni dokument in številko bančnega računa, celoten postopek pa boste opravili kar preko spleta. Torej od doma, vikenda, z vlaka, od koderkoli. Potrebovali boste samo napravo z dostopom do spleta (pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik).

Mini kredit se odobri hitro

Če smo poenostavili celoten postopek oddaje vloge, na minimum spravili zahteve po dokumentaciji, se spodobi, da je tudi denar nakazan spodobno hitro. Pri nas to pomeni, da na svoj mini kredit ne boste čakali dolgo. Potem ko boste uspešno oddali vlogo in bo ta z naše strani potrjena, se lahko nakazila nadejate že v naslednjih 15-ih minutah.

V določenih primerih lahko traja nekoliko dlje, a nikakor ne več kot 24 ur. Toliko časa pa smo vam vsak dan na voljo. Ne glede na to ali je zunaj dan ali noč, je naša mobilna banka vedno vam na uslugo!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper