Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Posojilo na položnice

Ljudje še vedno iščejo posojilo na položnice

Včasih se je precej večkrat slišalo za posojilo na položnice kot v zadnjem času. Finančno poslovanje je medtem postalo povsem digitalno in v nekaterih primerih vam za posojilo ni potrebno niti od doma. Prav o takšnem primeru bomo pisali danes v tem članku.

Če je za posojilo na položnice veljalo (oziroma še vedno velja), da gre za posojilo, ki je na las podobno običajnemu posojilu, le da ga odplačujete s pomočjo mesečnih položnic, pa naš primer govori o povsem drugačni vrsti posojila.

Pozabite na posojilo na položnice

Ali ni bolje, lažje in bolj udobno, če lahko vse potrebno za pridobitev posojila uredite kar od doma? Verjetno precej bolje kot pa, da bi morali za posojilo na položnice tavati od vrat do vrat, zbirati zahtevano dokumentaciji in čakati na trenutek, ko bo posojilo odobreno ali zavrnjeno.

Temu se reče kvalitetna mobilna bančna storitev. Smo mobilna banka, ki v tem segmentu sodi v sam vrh EU, do tja pa nismo prišli kar tako. Za nami so leta dela na kakovostni storitvi za naše stranke in optimizaciji vseh postopkov, ki so zakonsko potrebni za odobritev posojila.

Precej hitreje kot posojilo na položnice

Do denarja boste pri nas prišli precej hitreje kot v primeru najema posojila na položnice. Kot smo že povedali, vam ne bo treba niti od doma. Z nami boste vse potrebno uredili kar preko spleta. In ne le to. Tudi za pridobivanje potrebne dokumentacije vam ne bo potrebno hoditi nikamor.

To pa zato, ker od vas ne bomo zahtevali potrjenih plačilnih list s strani vašega delodajalca, niti ne obiska notarja ali iskanja poroka za vaše posojilo. Vse kar boste potrebovali imate že v denarnici. Osebni dokument namreč in številko bančnega računa seveda.

Bo znesek tak kot za posojilo na položnice?

Pri znesku posojila lahko rečemo, da je seveda vse v domeni posameznika, vsekakor pa gre za dokaj podoben model, saj je tudi posojilo na položnice navadno razdeljeno na 12 mesečnih obrokov, kar nudimo tudi v naši mobilni banki. Sama višina končnega zneska, kot tudi višina obroka pa je odvisna predvsem od posojilojemalce in njegovih plačilnih zmožnosti.

Zelo pomembno je vedeti, da v naši mobilni banki svoje poslanstvo opravljamo na sila profesionalen in odgovoren način. Nikoli vam ne bomo ničesar prikrivali ali skrivali v drobnem tisku. Za nas je najbolj pomembno, da postanete naša zadovoljna stranka, to zadovoljstvo širite tudi med prijatelje in znance, ter se morda še kdaj vrnete k nam.

Bo kaj dražje kot posojilo na položnice?

Stroški in obresti samega posojila niso odvisni od načina kreditiranja, ampak gre bolj za pogoje vsakega posojilodajalca posebej. Seveda je potrebno slediti zakonskim usmeritvam in zahtevam, a razlike še vedno obstajajo. Kot rečeno pa vas glede tega pri nas ne bo nič strah, saj bodo vsi stroški transparentno prikazani še preden boste oddali vlogo za posojilo.

Naj bo posojilo na položnice ali pa katero drugo, vedno se najprej dodobra prepričajte glede pogojev najema, kot tudi stroškov in pogojev odplačevanja. Navadno je potrebno dobro pogledati tudi drobni tisk, a se vam pasti v njem pri nas ni treba bati. Prepričajte se še danes!

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vsak dan!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper