Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Potrošniški kredit

Kam po potrošniški kredit?

V življenju se nam redno dogaja, da nam za kakšno stvar zmanjka denarja. Ne glede na to kakšna je naša plača, kako varčni smo, vedno pride trenutek, ko se ustaviš in zamisliš kako do denarja za poplačilo zaostalih položnic, nove gume na avtu, servis, oblačila za otroka, ali pa morda zgolj za kakšno lepo darilo, potovanje in podobno.

Takrat nam na pamet pade potrošniški kredit. Ne glede na to kako varčni smo, je navadno težko privarčevati dovolj denarja tako za nepredvidene dogodke, kot tudi za tiste predvidene za katere že precej prej vemo, da bodo nastopili. To smo razčistili, ampak kam se je najbolje obrniti za potrošniški kredit?

Potrošniški kredit je lahko dražji ali cenejši

Tako kot izbiramo trgovca kjer bomo nakupili vse potrebno za svoj dom, ali pa avto hišo, ko je na vrsti nakup avtomobila, tako izbiramo tudi, ko na vrsto pride potrošniški kredit. Na trgu je namreč veliko različnih bank in posojilnic, ki se s tem področjem ukvarjajo.

A za potrošnika je vedno najbolje tisto kar ga najmanj udari po žepu, oziroma vsaj kombinacija ugodnega posojila, odplačilne dobe in enostavnega postopka pridobitve. Verjetno vam ni preveč do tega da bi za svoj potrošniški kredit izgubili vse živce, prevozili več kilometrov in hodili od vrat do vrat za potrebno dokumentacijo.

Potrošniški kredit naj bo pregleden in hiter

Vedno morate stremeti k temu, da bo postopek pridobivanja kredita čimbolj enostaven in pregleden. Na tam mestu lahko dodamo, da potrošniški kredit, ki ga najamete pri nas ustreza vsem pozitivnim signalom, ki vam pridejo na misel. Pri nas takšen kredit pridobite hitro, pregledno in enostavno.

Če se sprašujete kako je to mogoče, vam odgovarjamo, da zato ker smo ena najboljših mobilnih bank v EU. Da smo mobilni, pomeni, da vam ne bo potreba k nam, saj boste celoten postopek za potrošniški hitri kredit opravili kar preko spleta in to z minimalno dokumentacije.

Po potrošniški kredit kar na splet

Za potrošniški kredit pri nas bo dovolj, da obiščete našo spletno stran (lahko tudi preko mobilnega telefona), pripravite osebni dokument in številko bančnega računa, ter se lotite izpolnjevanja vloge. Pred tem pa boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja dejansko videli tudi vse zajete stroške, ki padejo na vaš potrošniški kredit.

Za oddajo vloge boste potrebovali zgolj nekaj minut, denar pa bo na vašem računu največkrat že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge. Ker poslujemo na spletu, smo vam na voljo dejansko 24 ur na dan. Ponosni smo na to, da lahko rečemo, da je naše poslovanje izjemno transparentno, kar pomeni da boste v vsakem trenutku natančno poznali vse stroške vašega kredita.

Potrošniški kredit po meri potrošnika

Kar je najbolj pomembno za vsak potrošniški kredit, je da si potrošnik sam izbere višino kredita in obdobje odplačevanja. Na voljo boste imeli do 12 mesečnih obrokov, glede na vse izbrane parametre pa boste v kreditnem kalkulatorju tudi videli kaj to stroškovno pomeni za vas.

Pri nas poslovanja »na roke« ni. Denar vam nakažemo izključno z računa na račun, nikoli pa ne bomo pogojevali za kaj lahko ta denar zapravite. Ali gre za poplačevanje starih dolgov, reševanje določene situacije, ali pa zgolj za lepo darilo za partnerja, je povsem vaša stvar.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper