Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Privat posojila

So privat posojila varna

Tokrat bomo nekaj besed namenili varnosti pri najemanju posojil in kreditov. Verjetno ste že kdaj kje slišali za privat posojila? Morda si je na ta način denar izposodil kak sorodnik, znanec, ali prijatelj in morda celo ni imel težav na koncu, a veliko ljudi se s privat posojili opeče.

Nevarnost pri tem tiči v dejstvu, da privat posojila največkrat niso legalna in denar do posojilojemalca ne pride po zakonitem postopku. Prav to pa odpira vrata številnim prevarantom, ki z morebitnimi oderuškimi obrestmi dobro služijo na ta račun.

Privat posojila niso za vsakogar

Tako imenovana privat posojila so lahko tudi posojila, ki se najemajo pri prijateljih in znancih. Nemalokrat pa se prav zaradi denarja končujejo dobra prijateljstva in nastajajo velike zamere. V kolikor vaše posojilo do vas ne pride s strani podjetja, ki je registrirano za to dejavnost, boste vsekakor v nevarnosti, da gre kaj narobe.

Še huje pa je, če si denar izposodite od neznane osebe, brez vnaprej določenih pogojev in brez kakršnekoli garancije. Privat posojila so torej posojila s katerimi ne želite imeti veliko opravka. V trenutku ko nujno potrebujete denar se raje odločite za preverjeno in legalno pot.

Pri nas privat posojila niso na voljo

Smo legalna in priznana mobilna banka, ki se na tem področju nahaja v samem vrhu EU, delujemo pa še v kar nekaj drugih državah po svetu. Pri nas boste vedno na varni strani zakona, kot tudi varni na sploh. Kljub temu pa to ne pomeni, da posojila nudimo po precej bolj zahtevnih pogojih kot vam sumljive osebe lahko ponudijo svoja privat posojila.

Svoje poslovanje smo privedli do točke, ko si zares lahko rečemo, da smo mobilna banka v pravem pomenu besede. K nam vam v živo sploh ne bo treba, do posojila pa lahko pridejo vse Slovenke in Slovenci ne glede na to v katerem koncu države prebivajo.

Privat posojila niso nič hitrejša

Če so se ljudje včasih posluževali privat posojila zato, ker ga v banki niso dobili, ali pa zato, ker je bilo enostavno hitrejše in niso potrebovali veliko dokumentacije, lahko naznanimo, da bo pri nas enako, le povsem varno in pregledno.

Za udobje smo poskrbeli tako, da lahko posojilo najamete kar od doma, ali pa med vožnjo z vlakom ali avtobusom. Enostavno obiščite našo spletno stran preko pametnega mobilnega telefona, izpolnite vlogo in jo oddajte. Poleg sebe potrebujete samo še osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam nakažemo denar.

Pa je res hitro kot privat posojila?

O tem presodite sami. Sam postopek oddaje vloge je zelo enostaven in ga lahko opravite z le nekaj kliki. Naslednja dobra novica je kreditni kalkulator, ki vam bo pred oddajo vloge natančno izračunal in prikazal vse stroške vašega posojila. Enostavno boste vpisali višino želenega posojila, označili število obrokov (možno je do 12 mesečnih obrokov) in oddali vlogo.

Ko bo ta z naše strani pregledana in potrjena, vam bomo denar na račun nakazali že po 15-ih minutah, v izjemnih primerih pa vsekakor znotraj 24-ih ur. Torej, brez plačilnih list, notarja ali poroka. Dostopni smo 24 ur na dan, vsak dan. Najemite varno posojilo!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper