Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Stanovanjski kredit

Vas skrbi stanovanjski kredit?

Ena največjih prelomnic v življenju posameznika je zagotovo nakup stanovanja. Gre za ogromen vložek in zneske, ki jih je težko prihraniti samo skozi plačo. V tem primeru je ena bolj udobnih rešitev seveda stanovanjski kredit, katerega pa prav tako ni najbolj enostavno najeti in je namenjen zgolj nakupu nepremičnine.

Velikokrat banke na odobritev kredita vežejo še samo nepremičnino kar pa pri stranki povzroči precej dolgoletnega stresa. Ti krediti so namreč dolgoročni in človek nikoli ne ve kaj se v tem času pripeti. Če morda ob kreditu za stanovanje potrebujete še nekaj denarja za kaj drugega, vam v nadaljevanju predstavimo ustrezno rešitev.

Tudi ko stanovanjski kredit že obstaja

Čeprav morda že odplačujete stanovanjski kredit na svoji banki, ali pa ste kredit najeli kje drugje, lahko danes naročite še en povsem ločen kredit. To vam omogoča naša mobilna banka, ki je dosegljiva preko spleta in svojim strankam ponuja zares ugodne pogoje za najem kredita. O slednjih pa nekaj več v nadaljevanju.

Ko rečemo “ugodni pogoji” to tudi resno mislimo. Ugodni pogoji niso zgolj nizki stroški pač pa tudi pogoji s katerimi vas banka omejuje pri pridobitvi posojila. Kopica dokumentov, dokazil, izpiskov in podobno. Pri nas tega ne boste potrebovali, saj bo za izpolnitev kreditne vloge dovolj, da imate pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa.

Ko stanovanjski kredit ni dovolj

Kot rečeno, če ste v preteklosti že najeli stanovanjski kredit in ste ga porabili za nakup stanovanja je povsem mogoče, da vam je zmanjkalo nekaj denarja za preostale reči kot so pohištvo, računalnik, televizija in podobno. Dejstvo pa je, da ljudje potrebujemo denar tudi za povsem druge reči.

V mobilni banki vam nihče ne bo gledal pod roke kje boste denar potrošil. Kredit ni namenski zato se porabe ne pogojuje z nikakršnimi dokazili ali računi. Lahko poplačate kakšne zapadle obveznosti, ali pa si z družino privoščite počitnice. Smo mobilna banka, ki se uvršča v vrh EU teh storitev zato ne dvomimo, da boste zadovoljni.

Naj stanovanjski kredit ne postane stres

Povsem mogoče je tudi, da že nekaj časa odplačujete svoj stanovanjski kredit, pa je vmes prišlo do nečesa kar vam je podrlo finančno situacijo in ste se znašli v neprijetnem trenutku, ko za svoje tekoče obveznosti nimate dovolj denarja. V tem primeru vam lahko pomagamo s hitrim kreditom preko spleta.

Za izpolnjevanje vloge si boste vzeli nekaj kratkih minut prostega časa kar lahko v resnici storite celo v službi med malico ali pa med vožnjo z avtobusom proti domu. Če ste državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem in imate v žepu pametni telefon z dostopom do spleta lahko kredit naročite takoj.

Pozabite na stanovanjski kredit

Ko boste enkrat oddali kreditno vlogo in jo bodo v naši finančni službi potrdili, boste lahko pozabili na stanovanjski kredit in težave, ki ste jih morda s tem imeli. Končno boste lahko poskrbeli za popravilo avtomobila, kupili igralno konzolo ali pa si privoščili kaj drugega. Enostavno in hitro.

Na voljo smo 24 ur na dan vsak dan, zato nas lahko preko spleta obiščete kadarkoli. Brez kakšnega posebnega tehničnega znanja ali digitalnih certifikatov. Denar vam na račun nakažemo navadno že v roku 15-ih minut, najkasneje pa v 24-ih urah. Preženite vse svoje težave s hitrim kreditom na najhitrejši mobilni banki na spletu.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper