Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Unicredit kredit

Imate unicredit kredit pa potrebujete še malce več?

Četudi že odplačujete unicredit kredit, ali pa posojilo na kateri drugi banki, lahko seveda še vedno najamete kredit v višini svojih plačilnih zmožnosti. Težava pa nastane, ko v bankah navadno ob informaciji, da kredit že imate, zastrižejo z ušesi in vam zaprejo vrata pred nosom.

Če se vam je to zgodilo, ker že imate unicredit kredit, pa ste potrebovali še nekaj denarja za poplačilo določenih stroškov, ali pa morda nakup novega računalnika in podobno, se lahko vedno obrnete še na nas. V naši mobilni banki smo vam na voljo 24 ur na dan, skozi celo leto.

So obresti enake kot unicredit kredit?

Glede stroškov samega kredita, ki bi ga dobili pri nas in primerjave z unicredit kredit, bo najbolje da obiščete našo spletno stran kjer smo vam na voljo ob vsaki uri in vsak dan v tednu. Pričakalo vas bo tudi sila koristno spletno orodje, ki se imenuje kreditni kalkulator.

Z njegovo pomočjo boste namreč pridobili prav vse podatke glede stroškov, ki bi zajemali odobritev kredita pri nas. Ne bomo se ozirali na to, da že imate unicredit hitri kredit, ali pa kredit na kateri drugi banki, pač pa nas bo zanimalo zgolj to, da ga lahko redno odplačujete.

Unicredit kredit brez težav odplačujem, koliko še lahko dobim?

Kot smo prej omenili, bo za ta podatek najbolje obiskati našo spletno stran in si pomagati s kreditnim kalkulatorjem. Če ste morali morda po unicredit kredit v njihovo poslovalnico, vam lahko sporočimo dobro novico. Pri nas lahko kredit najamete kar od doma.

V ta namen boste potrebovali zgolj napravo z dostopom do spleta (pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik). Ob sebi imejte pripravljen še osebni dokument in številko bančnega računa, pa ste nared za oddajo vloge za kredit.

Isti dokumenti kot za unicredit kredit?

Ne vemo kakšne dokumente ste potrebovali za unicredit kredit, ampak vse kar potrebujete za najem kredita pri nas, smo našteli v prejšnjem odstavku. Tako je! Nobenih plačilnih list in bančnih izpiskov, nobenega potrjevanja pri notarju ali iskanja primernega poroka, ki bi garantiral za vas.

Ker sodimo v sam vrh mobilnega bančništva v EU, se seveda spodobi, da smo do naših strank maksimalno ustrežljivi in prilagodljivi. V resnici ste zgolj še nekaj klikov oddaljeni od denarja na vašem bančnem računu. Poslujemo transparentno, brez skritih stroškov, izključno z računa na račun, denar pa navadno nakažemo že po 15-ih minutah od oddane in potrjene vloge.

Pri unicredit kredit imam še 20 obrokov

Kar se obrokov za odplačilo kredita tiče, boste pri nas lahko izbrali do 12 mesečnih obrokov. Koliko obrokov še imate za unicredit kredit nas ne zanima in ne vpliva na pridobitev kredita pri nas. Kot rečeno, nas zanima zgolj dejstvo, da vam prilivi na tekoči račun omogočajo nemoteno odplačevanje obveznosti.

In bodite povsem brez skrbi. Pred vami ne bomo skrivali nobenih skritih stroškov, smo profesionalci na tem področju in si ne želimo slabe luči nad seboj. Prav tako vas ne bomo spraševali za kaj potrebujete denar, niti vas pri njegovi porabi ne bomo omejevali z drugimi pogoji.

Smo zanesljiv in zaupanja vreden partner!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper