Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Unikredit

Kaj je Unikredit?

Če vas je spletni iskalnik napotil na ta članek, ker ste iskali besedo Unikredit, lahko rečemo le, da gre za eno izmed bančnih podjetij, ki se med drugim ukvarja tudi s kreditiranjem. Če vas krediti zanimajo na splošno pa boste lahko z veseljem ugotovili, da imamo za vas nekaj koristnih informacij.

Za začetek omenimo eno zanimivo banko, ki posluje kar preko spleta. Gre za mobilno banko, ki je mobilna po tem, da je na dosegu rok vedno, vsem in povsod. Torej vsem Slovenkam in Slovencem s stalnim prebivališčem v Sloveniji in rednimi prihodki, ne glede na to v katerem kraju, mestu ali vasi v Sloveniji živijo.

Unikredit ali mobilna banka?

Sploh ne gre za to ali Unikredit ali mobilna oziroma katerakoli druga banka. Želimo vam predstaviti novost na naših tleh, ki navdušuje po vseh državah EU kjer se uvršča celo v sam vrh tovrstnih storitev, kot tudi še v nekaj drugih državah sveta. Bistvo mobilne banke tiči povsem drugje.

Gre namreč za storitev, ki je hkrati hitra, prijazna in nadvse dostopna vsem Slovencem. Zakaj tako pravimo? Zato, ker je res. Od naročila kredita do nakazila mine le nekaj minut, največ pa 24 ur, odvisno od primera do primera. Za sam kredit pa ne potrebujete skorajda ničesar. Malo dokumentacije in malo pogojev.

Ko Unikredit ni težava

Če se sprašujete o kakšni težavi govorimo, povejmo, da v primeru, da recimo Unikredit posojilo že imate, ali pa posojilo kake druge banke, to ne bo ovira pri pridobitvi novega na mobilni banki. Obstoječi kredit namreč ne bo oviral najema posojila pri mobilni banki, kot tudi ne dejstvo, da imate tekoči račun odprt pri dugi banki.

Najbolje bo, da preko spleta obiščete spletno mobilno banko in preverite ponudbo. Na strani vam je na voljo tudi enostaven kreditni kalkulators katerim si boste v nekaj klikih izračunali najbolj ugoden kredit zase. Vnesete samo znesek kredita in število obrokov v katerih ga boste odplačali.

Je Unikredit dolgoročen?

Ne glede na to ali je vaš kredit pri Unikredit dolgoročen ali kratkoročen, ali pa šele razmišljate o njem, je kredit na mobilni banki kratkoročen in s tem precej bolj prijazen do potrošnika, ki ga najame. Gre namreč za posojilo, ki je odplačano v največ 12 mesecih, pri čemer pa je navadno takšno posojilo tudi cenejše.

Za najem kredita v mobilni banki potrebujete le računalnik, tablico ali kar pametni telefon in dostop do spleta. Če boste imeli pri sebi še osebni dokument in številko bančnega računa bo to povsem dovolj. Tako lahko svoj kredit naročite že v naslednjih nekaj minutah kolikor vam bo vzelo izpolnjevanje kreditne vloge.

Unikredit lahko odplačate

Če Unikredit posojilo že imate in bi radi nadaljevali samo z eno mesečno obveznostjo, lahko starega tudi poplačate z novim pri čemer pa ga najamete toliko, da vam ostane dovolj še za tisto kar ste imeli v mislih. Na ta način bo vaš račun precej manj obremenjen vi pa bolj mirne glave.

Po potrditvi vloge za kredit s strani banke bo denar na poti navadno že po 15-ih minutah ali najkasneje v 24-ih urah. Ne glede na to za kaj denar potrebujete, ga boste lahko brez težav potrošili tam kjer si ga želite. Brez potrdil ali računov. Klikknite in naročite svoj kredit že danes.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper