Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Zavarovanje kredita

Ali je zavarovanje kredita nujno?

Velikokrat se zgodi, da potrošnik v dobri veri želi najeti kredit, pri banki izračuna vse obresti in stroške, pozabi pa na zavarovanje kredita. Gre za tisti del kjer se želi banka zavarovati za primer, da bi šlo kaj narobe. Morda izguba zaposlitve, bolezen in bolniški stalež ter podobno.

Zavarovanje pade na kreditojemalca in sicer tako, da samo zavarovanje plača ali pa se pri banki obveže koristiti neko storitev, ki je sicer ne bi. Eden takšnih primerov je kreditna kartica, ki pa s seboj prav tako prinaša dodatne stroške. Če želite bolj enostaven kredit imamo v nadaljevanju za vas ravno pravšnjo ponudbo.

Banka kjer zavarovanje kredita ni potrebno

Najbolj zanimivo pri vsem tem pa je, da boste banko kjer zavarovanje kredita ni potrebno našli kar na spletu. Mobilna banka do katere lahko pridete tudi s klikom na povezavo iz tega članka svoje storitve nudi izključno preko spleta. In to od prvega do zadnjega koraka kar pomeni, da vam v nobenem trenutku ne bo treba nikamor.

Ne na banko in ne kam drugam namreč saj veliko dokumentacije za najem kredita ne boste potrebovali. Za začetek omenimo spletno stran banke kjer boste izvedeli vse potrebno kar se vašega kredita tiče. Uporabili boste kreditni kalkulator in si kar sami pripravili izračun kredita.

Ne rabite zavarovanje kredita

V kreditni kalkulator boste vnesli želeno višino kredita, izbrali do 12 mesecev za obročno odplačilo in preverili izračun. Če ste prej v takšnem izračunu iskali zavarovanje kredita, vam tega tu ne bo treba. Poleg tega, da bodo v izračunu vsi zneski, višina obrokov in drugo, bodo zajeti tudi popolnoma vsi stroški kredita.

Denar, ki ga boste pridobili na ta račun boste lahko porabili za karkoli saj ne gre za namenski kredit pri katerem bi bili vezani na nek določen nakup ali plačilo. Do tu vse dobro kajne? Pa še boljše bo, ko vam povemo kako zelo malo pogojev boste morali izpolnjevati.

Ne zavarovanje kredita niti ne veliko papirjev

Tako je. Ne le, da zavarovanje kredita ne bo potrebno, obenem vam ne bo potrebno priskrbeti niti veliko dokumentov. Potrebovali boste samo osebni dokument kot je osebna izkaznica ali potni list in seveda številko bančnega računa kamor prejemate prihodke in kamor vam bodo nakazali kredit, ko bo ta odobren.

Nakazilo kredita sledi zelo hitro po potrditvi kreditne vloge katero boste v nekaj minutah izpolnili in oddali kar preko spleta. Pri tem boste potrebovali le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Nakazilo se navadno opravi že v 15-ih minutah od potrjene vloge ali pa najkasneje v roku 24-ih ur.

Na zavarovanje kredita lahko pozabite

Če ste prej mislili na obresti, zavarovanje kredita in druge stroške, lahko na vse to sedaj pozabite. Pridružite se tisočim zadovoljnih uporabnikov mobilne banke, ki so do denarja prišli enostavneje in hitreje kot bi kjerkoli drugje. Mobilna banka se uvršča celo v sam vrh EU mobilnih bančnih storitev.

Tudi sami boste hitro ugotovili zakaj je temu taku, ko boste enkrat zakorakali v banko kar z miško ali pa s prstom po zaslonu vaše pametne naprave. Kredit lahko prejmete ne glede na to v kateri banki imate odprt račun in ne glede na to, da kakšnega morda že odplačujete. Na voljo 24 ur na dan.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper