Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Hitri kredit preko sms

Hitri kredit preko sms

Hitri kredit preko SMS-a je oblika posojila, ki omogoča hitro in enostavno pridobitev finančnih sredstev prek mobilnega telefona s pošiljanjem kratkega sporočila (SMS). Ta vrsta kredita je običajno namenjena nujnim situacijam, kjer posameznik potrebuje takojšnjo likvidnost. Do takšnega kredita lahko pridete tudi na mobilni banki, le prvič bo potrebno oddati spletno vlogo.

To pomeni, da boste kredit naročili na spletu, preko spletne strani banke in sicer na računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Ko boste takšen kredit enkrat odplačali pa boste lahko naslednjega naročili preko SMS-a. V nadaljevanju vam zaupamo še več o tem izjemnem hitrem kreditu in kako priti do njega.

Hitri kredit preko sms je super

Hitri kredit preko sms je seveda enostavna zadeva, a tudi spletni kredit na mobilni banki ne zaostaja kaj dosti. Med pogoji boste našli le tri. Slovensko državljanstvo, morate imeti redne prihodke na bančni račun in prijavljen stalni naslov v Sloveniji. To je vse kar se pogojev za najem kredita tiče.

Ne glede na to kje se nahajate, lahko v vsakem trenutku vzamete v roko pametno napravo ali sedete za računalnik ter naročite kredit. Pred tem opravite še izračun kredita s kreditnim kalkulatorjem in preverite ali vam ustreza. Vnesete le znesek in število obrokov, izračun pa prikaže tudi vse stroške. Na voljo je do 12 obrokov.

Hitri kredit preko sms ali spleta?

V resnici sta hitri kredit preko sms ali spleta kar podobna. Vse lahko opravite s pametnim telefonom. Pri sebi morate imeti le osebni dokument in številko bančnega računa pa že lahko izpolnite vlogo za kredit. Le to potem na banki pregledajo in potrdijo, odobren kredit pa nakažejo na vaš račun navadno že v 15-ih minutah.

Dosti dlje ne boste čakali v nobenem primeru, je pa najdlje treba počakati 24 ur. Zanimivo, da lahko takšen kredit porabite za karkoli in ne le za določen nakup. Torej tudi za kaj lepega, oblačila, plačilo starih računov ali morebiti odplačilo kredita. Potrebujete nove gume za avto?

Kako naročiti hitri kredit preko sms?

Za hitri kredit preko sms je navadno potrebna registracija. Posameznik se mora najprej registrirati pri ponudniku hitrih kreditov, ki omogoča tovrstno storitev. Registracija običajno zahteva osnovne osebne podatke. Pošiljanje SMS-a: Po registraciji posameznik pošlje SMS s podatki, ki jih zahteva ponudnik kredita. To lahko vključuje znesek, ki si ga želi izposoditi, želeno obdobje odplačevanja itd.

Ponudnik oceni prejeto zahtevo in, če je odobrena, izplača znesek na bančni račun posameznika ali drug način, ki ga določa ponudnik. Pri mobilni banki in naročilu kredita preko spleta ne bo nobenega preverjanja, saj banka ne preverja niti kreditne sposobnosti. Preko SMS pa boste lahko najeli kredit že naslednjič.

Hitri kredit preko sms že imate?

Če hitri kredit preko sms že odplačujete, lahko z novim kreditom pri mobilni banki le tega odplačate ali pa zgolj najamete še enega. Odločitev je vaša, naj pa bo sprejeta po tehtnem premisleku ali si to lahko privoščite. Do kredita lahko pod določenimi pogoji dostopajo tudi upokojenci, zato preverite kaj vse je potrebno.

Naj vaše današnje skrbi postanejo preteklost in že danes zadihajte s polnimi pljuči brez kakšnih dodatnih obveznosti, ki vam ta hip visijo nad glavo. Brez notarja, prez iskanja poroka in brez fizičnega obiska banke. Kredit boste naročili celo brez potrdila o zaposlitvi, zato ne čakajte več in preverite ponudbo.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper