Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Spletni kredit

Ko spletni kredit reši vse vaše težave

Pa sploh ni nujno, da so težave. Zakaj pa si enkrat za spremembo ne bi privoščili nekaj lepega. Človek gara iz dneva v dan, a realnost je takšna, da je ob vseh tekočih stroških težko kaj dati še na stran. A kdor dela, si zasluži tudi počitek, ali kaj lepega za nagrado.

Ne glede na to, ali morda denar potrebujete za poplačilo odprtih dolgov, kak nujen nakup ali pa zgolj za darilo ali dopust, lahko vse skupaj reši kar spletni kredit. Se sliši neverjetno? Pa ni! Sedaj lahko do kredita pridete tudi preko spleta, tako da obiščete našo spletno stran in izpolnite vlogo.

Kdo lahko najame spletni kredit?

Spletni kredit je na voljo vsem Slovenkam in Slovencem s prebivališčem v Sloveniji, ki prejemajo redne mesečne dohodke. Če ste se denimo odločili, da je čas za novo televizijo, ali pa morda vaš avtomobil potrebuje servis, bo spletni kredit zagotovo najboljša odločitev za vas.

Kar je najlepše pri vsem skupaj je dejstvo, da boste z vlogo opravili v zgolj nekaj minutah. Ko človek potrebuje denar, si želi do tega priti kar najhitreje in po čim krajši poti. Naša pot je vsekakor najkrajša možna, saj bo od vas zahtevala le, da v roke vzamete svoj pametni mobilni telefon ali računalnik.

Kaj pa dokumentacija za spletni kredit?

Če bi spletni kredit nudili na način, da vam ne bi bilo potrebno hoditi na banko, potem pa bi vas pošiljali po dokumentacijo, ne bi storili ničesar. Tako pri nas za spletni hitri kredit ne boste potrebovali obiska notarja, ali vašega delodajalca, saj od vas ne bomo zahtevali tovrstnih potrdil.

Pri sebi potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa na katerega prejemate mesečne prilive. Torej, vse potrebno lahko uredite iz zavetja vašega doma, na avtobusu, ali pa med malico v službi. Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU, zato se spodobi, da nudimo najboljše storitve.

Kako hitro se odobri spletni kredit?

Spletni kredit v naši mobilni banki je procesiran zelo hitro. Ker smo vam na voljo 24 ur na dan, lahko za kredit pri nas zaprosite praktično kadarkoli. V delovnem času pa je naš postopek tako zelo optimiziran, da boste od oddane vloge do nakazila potrebovali zgolj nekaj minut.

Denar po prejemu in potrjeni vlogi navadno nakažemo že po 15-ih minutah, včasih morda traja nekaj dlje, a nikakor ne več kot 24 ur. Poslujemo pošteno in transparentno, denar pa nakažemo izključno z računa na račun. Postopek pridobitve kredita pri nas je nadvse enostaven in ga lahko opravite tudi s pomočjo mobilnega telefona.

Kako najamem spletni kredit?

Kot rečeno, najprej obiščete našo spletno stran, pri čemer lahko uporabite pametni telefon, tablični ali običajni računalnik. Na spletni strani uporabite kreditni kalkulator, vnesete višino zneska za spletni kredit in izberete dobo odplačila, in sicer do 12 mesecev.

Sledite navodilom, izpolnite vlogo in jo oddate. S tem je vaše delo opravljeno, na nas pa, da vlogo pregledamo, jo odobrimo, če je vse tako kot mora biti in vam nakažemo denar. Enostavno, hitro in pregledno!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper