Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Kredit brez potrdila delodajalca

Kako pridobiti kredit brez potrdila delodajalca?

Verjetno ste mislili da kredit brez potrdila delodajalca ni mogoče dobiti, a k sreči ni povsem tako. Zakaj sploh govorimo o tej temi? Kredit brez potrdila delodajalca naj namreč ne bi bilo mogoče dobiti, ker vse banke in posojilnice zahtevajo določeno dokumentacijo za pridobitev kredita, med katerimi je praktično vedno tudi to potrdilo.

Na ta način banki izkažete, da ste zaposleni in, da delodajalec garantira, da to zaposlitev imate in da prejemate plačo s katero boste kredit lahko odplačevali. Se pa tu velikokrat zatakne. Nekateri delodajalci tega potrdila enostavno nočejo izdati, po drugi strani pa ste lahko zaposleni tudi drugače, delate denimo kaj preko spleta in takšnega potrdila ne morete pridobiti.

Po kredit brez potrdila delodajalca lahko pridete k nam!

Smo ena najbolj uspešnih mobilnih bank v EU, ki ve kako ravnati s svojimi strankami, da se vzpostavi potreben odnos poln zaupanja. Zaupanje pa je tisto na čemer gradimo tudi sami. Predvsem s transparentnim postopkom pridobivanja kredita, pri katerem svoji stranki pregledno predstavimo vse zajete stroške.

Kredit brez potrdila delodajalca pomeni, da vam ne bo treba nabrati gore papirjev, da bi prišli do denarja. Politika našega podjetja med pogoje za pridobitev kredita ne umešča potrdila delodajalca, niti ne plačilnih list ali notarskega overjanja. Pri nas boste do kredita prišli na sila preprost in hiter način.

Kredit brez potrdila delodajalca pomeni hitrejši postopek

Ker vam ne bo potrebno hoditi v kadrovsko službo in čakati na papirje, se bo postopek pridobitve kredita močno skrajšal. Pohitrilo pa ga bo tudi naslednje dejstvo. Za kredit na naši mobilni banki vam sploh ne bo treba nikamor! Ker smo mobilna banka, to pomeni, da mi pridemo k vam.

Dobesedno v dnevno sobo, na vlak, ali pa na teraso. Kamorkoli boste želeli, saj boste vlogo za kredit oddali kar preko spleta s pomočjo računalnika ali pametnega mobilnega telefona. Tako je! Ne le da gre za hitri kredit brez potrdila delodajalca, potrebovali ne boste ničesar drugega kot le še osebni dokument in številko bančnega računa.

Je tak kredit brez potrdila delodajalca varen?

Ta kredit brez potrdila delodajalca, je enako varen kot vsak drugi, ki bi ga najeli na katerikoli banki ali v posojilnici. Delujemo na popolnoma legalen način, ter spoštujemo vse zakone s posojilniškega področja, ki veljajo za ozemlje Republike Slovenije.

Še več kot le varen, kredit pri nas je tudi nadvse pregleden. V nobenem trenutku vam ne bomo prikrivali stroškov v drobnem tisku ali vas zavajali na kakšen drug neprimeren način. Naša želja je, da so vse naše stranke zadovoljne, nas zaradi tega priporočijo drugim, in se tudi vrnejo, če še kdaj potrebujejo finančno pomoč.

Na koliko obrokov dobim kredit brez potrdila delodajalca?

Kredit na naši mobilni banki boste lahko odplačevali na do 12 mesečnih obrokov. Znesek kredita, ki ga boste vnesli v naš kreditni kalkulator na spletni strani in število izbranih obrokov, bo dovolj, da boste na zaslonu prejeli vse potrebne informacije glede vašega kredita.

Kredit brez potrdila delodajalca ni namenjen za slabe namene, pač pa vsakdanjim ljudem, ki potrebujejo nekaj denarja za prenovo stanovanja, registracijo, servis, morda za kakšno lepo potovanje. Porabe samega kredita vam ne bomo pogojevali z ničemer.

Obiščite nas, na voljo smo vam 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper