Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Kreditni kalkulator

Kaj je kreditni kalkulator?

Če se sprašujete kaj je to kreditni kalkulator potem vam lahko povemo, da gre za zelo enostavno spletno orodje s katerim si potrošnik lahko izračuna na koliko kredita lahko na posamezni banki računa in kakšni bodo njegovi obroki. Navadno gre za storitev preko spleta pri kateri ni potrebno imeti pretiranega znanja.

Če si želite izračunati kredit lahko obiščete tudi spletno stran mobilne banke, ki svoje stranke navdušuje po celotni EU kjer se uvršča v sam vrh pa tudi v nekaterih drugih državah sveta. V kalkulator boste vnesli le znesek, ki si ga želite in označili do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Zakaj uporabiti kreditni kalkulator?

Jasno je kakšne podatke nam ponudi kreditni kalkulator zato je jasno tudi zakaj ga je dobro uporabiti. Na ta način boste namreč povsem na tekočem s tem koliko denarja lahko dobite kot tudi kako visoki bodo vaši obroki in kolikšni so stroški kredita. Vse to vam na mobilni banki predstavijo nadvse transparentno.

Nobenega skrivanja v drobnem tisku in brez zavajanja. Vse po zakonskih določilih in z mislijo na potrošnika, ki potrebuje denar. Poleg tega pa so na omenjeni banki zelo enostavni tudi pogoji. Če ste slovenski državljan, imate stalni naslov v Sloveniji in prejemate redne prihodke ni ovir, da ne bi mogli do kredita.

Naj bo kreditni kalkulator merilo

Zelo dobro je, če že imate kakšen izračun in potem še sami uporabite kreditni kalkulator kar na spletu ter tako primerjate številke. V primeru, da vas bodo zadovoljile tiste na mobilni banki se boste lahko nemudoma lotili naročila kredita. Gre namreč za to, da kaj drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa ne boste rabili.

Nobenega potrdila s strani delodajalca, brez obiska in podpisa pri notarju in brez zastavitve vrednejših predmetov. Tudi poroka ne boste rabili prav tako pa ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti kar banke sicer počno z uporabo sistema Sisbon. Sedaj vidite kako zelo blizu denarja ste.

Ko kreditni kalkulator pokaže zadovoljiv znesek

Torej, ko vam kreditni kalkulator pokaže znesek, ki si ga želite se lahko takoj lotite izpolnjevanja kreditne vloge. To storite s pomočjo računalnika, tablice ali kar pametnega mobilnega telefona. Vlogo boste izpolnili v nekaj kratkih minutah in jo oddali preko spleta. Nato bo vlogo preverila mobilna banka in jo v primeru, da je vse v redu tudi potrdila.

Nakazilo na vaš račun bo steklo navadno že v 15-ih minutah po potrditvi je pa seveda odvisno od primera do primera. Vsekakor pa dlje kot 24 ur na denar ne boste čakali. Najlepše pri vsem tem je, da ne gre za namenski kredit kar pomeni, da boste lahko denar potrošili po svoje.

Ne pozabite na kreditni kalkulator

Tako torej. Opisali smo celoten postopek izjemno enostavnega naročila kredita pri čemer pa še enkrat dodajamo, da ne gre pozabiti na kreditni kalkulator, ki vam bo v veliko pomoč pri tem, ko se boste odločali za višino kredita in obdobje odplačevanja. S postopkom boste zlahka opravili četudi morda niste najbolj vešči uporabe spleta in digitalnih naprav.

Naj dodamo še, da lahko kredit naročite ne glede na to, da morebiti kakšnega že imate drugje, za kredit pa ne rabite biti komitent mobilne banke. Ko boste kredit enkrat odplačali vam bo naslednjič na voljo še prijaznejša in hitrejša storitev, ki se imenuje SMS kredit.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper