Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Kredit stanovanjski

Kredit stanovanjski ali običajen?

Ali se odločiti za kredit stanovanjski ali običajen potrošniški je vprašanje za vsakega posameznika. Dejstvo pa je, da je stanovanjski kredit namenski in sicer je namenjen za nakup nepremičnine kot sta stanovanje ali hiša, ne more pa potrošnik z denarjem prosto razpolagati. Pri takšnem kreditu so včasih dodani še nekateri pogoji.

Slednje velja za zastavitev ali vsaj delno plačilo za nepremičnino s svoje strani. Če si želite le hiter in enostaven kredit pri katerem boste z denarjem lahko prosto razpolagali, si omislite raje kredit na mobilni banki kjer lahko do denarja pridete v istem dnevu nadvse hitro in enostavno z malo pogoji.

Kredit stanovanjski oziroma nepremičninski

Kot rečeno je kredit stanovanjski namenjen za nakup nepremičnine. Za gotovino se raje obrnite proti kakšnim drugim posojilom, ki so na voljo. Na omenjeni mobilni banki lahko posojilo uredite v celoti preko spleta kar pomeni, da vam v nobenem trenutku ne bo potrebno hoditi nikamor. In ne le to.

Tudi pogoji za pridobitev kredita so sila dostopni in enostavni. Da vam v nobenem primeru ne bo treba nikamor pa je jasno, ko vam povemo, da za najem kredita ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, notarske overitve, zastavitve ali poroka. Še bolje od tega pa je, da ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Kredit stanovanjski ni enostaven

Res je, ko pomislimo na kredit stanovanjski je jasno, da bo potrebno veliko dokumentacije, dokazil in dobra plača, če ne kar dve v kolikor bo potrebno vključiti v najem še svojega partnerja ali drugega sorodnika. Je pa zato enostaven kredit na mobilni banki saj boste za najem potrebovali le osebni dokument in številko tekočega računa.

Ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem v Sloveniji? Potem je to vse kar potrebujete poleg rednih dohodkov seveda. Morebiten obstoječi kredit ne bo težava saj vam na mobilni banki novega odobrijo kljub temu. Prav tako je povsem vseeno kje imate odprt bančni račun kamor prejemate plačo.

Po kredit stanovanjski na banko

Povsem logično je, da je treba za kredit stanovanjski ali kakšen poslovni oditi na banko kjer se dogovori o vseh pogojih in preveri dokumentacijo. Na mobilni banki pa boste samo preko spleta opravili izračun kredita, izpolnili in oddali kreditno vlogo ter počakali na nakazilo denarja.

Navadno se denar nakaže na račun stranke že 15 minut po uspešno potrjeni kreditni vlogi, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Z denarjem lahko povsem prosto razpolagate saj v nobeni točki ne boste omejeni na namen porabe. Lahko plačate kakšne račune, vplačate dopust, ali pa si privoščite nekaj sodobne elektronike za svoj dom in užitek družine.

Kredit stanovanjski naj vas ne skrbi

Če kredit stanovanjski že imate to ne bo ovira, da na mobilni banki ne bi mogli najeti še enega. Omenjena banka se uvršča v sam vrh EU mobilnega bančništva. Stranke so navdušene nad enostavnim potekom in pogoji, ki so dosegljivi praktično vsakemu državljanu z rednimi prilivi. Potrebujete denar takoj?

Potem je to odlična rešitev za vas. Ker boste za naročilo kredita potrebovali le napravo s povezavo na splet (računalnik, tablica ali pametni telefon), boste lahko kreditno vlogo oddali od koderkoli boste želeli. Iz službe s počitnic, z vikenda, s kave pri sosedu ali pa med posedanjem na klopi v bližnjem parku.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper