Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Postopek prijave

Postopek prijave za kredit

Postopek prijave za kredit se lahko razlikuje od banke do banke, a lahko rečemo, da je na mobilni banki več kot prijazen do uporabnika. V prvi vrsti povejmo, da gre za banko, ki jo boste obiskali na spletu in vam v resnici ne bo treba hoditi nikamor. Ker boste tako uredili tudi kredit, pa vas zagotovo zanima kako poteka naročilo kredita.

Za začetek kliknite na povezavo iz tega članka in preverite ponudbo hitrih kreditov na mobilni banki. Imejte v mislih, da je od pogojev treba izpolnjevati samo tri, in sicer; imeti državljanstvo Republike Slovenije, imeti konstantne mesečne prilive na bančni račun in stalni naslov v Sloveniji.

Postopek prijave za različne kredite

Preden opravite postopek prijave, preučite različne vrste kreditov in izberite tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam (osebni kredit, stanovanjski kredit, avtokredit, itd. ). Na mobilni banki vam je na voljo običajen hitri kredit na do 12 mesečnih obrokov, ki je seveda ne namenski, to pa pomeni, da ga lahko porabite kakor koli.

Takšen kredit seveda pomeni rešitev za morebitne finančne težave ali pa zgolj pomoč pri opremljanju, nakupu, avtomobila, kolesa ali računalnika. Skratka, kar vam pade na pamet. Pri tem pa ne boste potrebovali notarske overitve, iskanja poroka ali zastavitve. Kredit na mobilni banki je precej bolj enostaven in ne zahteva niti veliko papirjev.

Postopek prijave in pogoji

Vedno na začetku preberite pogoje posameznega kredita, vključno z obrestno mero, stroški obdelave, roki odplačevanja in drugimi relevantnimi informacijami. Šele potem pride na vrsto postopek prijave kredita. Večina kreditodajalcev zahteva določeno dokumentacijo. To lahko vključuje osebne dokumente, potrdila o zaposlitvi, izpiske o plačilih in druge finančne dokumente.

Kar je še posebej razveseljujoče je dejstvo, da mobilna banka od vas zahteva samo osebni dokument in pa številko bančnega računa kamor vam bodo nakazali denar, ko bo kredit enkrat odobren. Postopek teče hitro, denar pa je po odobritvi največkrat nakazan že po 15-ih minutah oziroma najkasneje v roku 24-ih ur. Mobilna banka dela vse dni.

Kje opraviti postopek prijave?

Postopek prijave vloge za kredit lahko izpolnite v fizični poslovalnici banke ali preko spleta, odvisno od kreditodajalca. Na vlogi boste navedli osebne podatke, finančni položaj, zaposlitev itd. Na mobilno banko pa vam ne bo treba, saj jo boste izpolnili kar preko spleta z uporabo svojega računalnika, tablice ali pametnega telefona.

Kreditodajalec bo opravil kreditno preverbo, ki vključuje oceno vaše kreditne zgodovine. Višja kreditna ocena običajno pomeni boljše pogoje kredita. Tu pa pride na vrsto še ena zanimivost. Mobilna banka ne preverja bonitetne ocene, kar pomeni, da ne bodo preverjali vaše kreditne zmogljivosti. Kredit tako prejmete lahko tudi ob dejstvu, da kakšnega že odplačujete.

Postopek prijave in pogodba

Postopek prijave je zadnji korak pri naročilu kredita. Če je kredit odobren, boste prejeli pogodbo, ki jo je treba podpisati. Pogodba bo vsebovala vse pogoje kredita, vključno z odplačilnimi roki in obrestnimi merami. Pri drugih bankah morda. Na mobilni banki kreditne pogodbe ne bo, kljub temu pa bo najem kredita povsem transparenten.

Prične se z izračunom kredita v kreditnem kalkulatorju, nakar se preveri vse podatke in izpolni vlogo. Če ste vedno v dvomih, ko prebirate razne pogoje in izračune, povejmo da bo v tem izračunu zajeta tudi že vsota vseh stroškov samega kredita. Ko boste kredit odplačali pa boste lahko že naslednjega naročili celo preko SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper