Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Stanovanjski kredit

Stanovanjski kredit je vedno velik izziv

V življenju vsakega posameznika so obdobja, ki jih lahko brez slabe vesti označimo z velikimi črkami. Poroka, rojstvo otroka, pa tudi nakup stanovanja. Tudi poroka sicer nosi s seboj kar nekaj stroškov, a neprimerno manj kot stanovanje. Ko se človek enkrat odpravi na banko po stanovanjski kredit, se naporna pot šele prične.

Četudi je vloga za stanovanjski kredit ugodno rešena, pa ni rečeno, da je denarja dovolj za prav vse kar potrebujemo. Pa se vrnimo nazaj k poroki, ali pa pomislimo na nekaj dodatne opreme za novo stanovanje, ali pa enostavno na poročno potovanje.

Kam po denar če že imam stanovanjski kredit?

Ko je stanovanjski kredit enkrat odobren in že plačujete obroke zanj, pa je seveda precej težje priti še do dodatnega denarja. Navadno v bankah za to nimajo preveč posluha, razen v primeru zares visokih osebnih dohodkov, kar pa je prej izjema kot pravilo. A ni še vse izgubljeno!

Lahko se denimo ustavite pri nas, oziroma na naši spletni strani, kjer vam je na voljo oddaja vloge za hitri kredit, ki bo zadovoljil vaše potrebe. Morda prav za omenjeno potovanje, ali pa nakup opreme za stanovanje, servis avtomobila in podobno.

Čeprav že imam stanovanjski kredit?

Tako je! Nas zanima zgolj, da na svoj tekoči račun prejemate dovolj sredstev, da boste lahko redno odplačevali tudi ta kredit. In to še ni vse. Pridobitev kredita pri nas ne bomo pogojevali s kakšno hudo papirologijo ali zahtevnimi postopki kot je to v primeru za stanovanjski kredit. Prav zares se boste lahko prepričali kako enostavno je pridobiti hitri kredit v mobilni banki, ki se ponosno uvršča v sam vrh EU.

Smo mobilna banka kar pomeni, da za vas poskrbimo kjerkoli se nahajate. Potrebujete zgolj osebni dokument, številko bančnega računa, dostop do spleta in napravo kot je pametni mobilni telefon, tablični ali osebni računalnik. Vse ostalo so zgolj kliki in minute, ki vas še delijo od denarja na vašem računu.

Na stanovanjski kredit sem čakal precej dolgo

Verjamemo, stanovanjski kredit zahteva veliko potrpljenja, a pri nas gre precej hitreje. Ko boste enkrat uspešno oddali vlogo za kredit preko spleta in jo bodo v naši finančni službi potrdili, boste imeli denar na računu zelo hitro. Navadno se prenos sredstev z naše strani izvede že kar po 15-ih minutah od prejete vloge.

Z denarjem boste lahko prosto razpolagali, ga zapravili za karkoli boste želeli in to brez slabe vesti. Razumemo, da človek občasno potrebuje tudi kaj lepega in pozitivnega, zato porabe denarja ne pogojujemo zgolj v povezavi z negativnimi rečmi kot so; različne okvare, popravila, nezgode, …

Je postopek pridobitve enak kot za stanovanjski kredit?

Sploh ne. Kot rečeno, obiskali boste našo spletno stran in s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunali vse stroške glede na izbrano višino kredita in število obrokov. Kredit lahko pri nas odplačujete do 12 mesecev, je pa povsem na vas za koliko obrokov se boste odločili.

Torej, hitro, enostavno, brez odvečne dokumentacije in brez skritih stroškov. Smo profesionalni in poslujemo transparentno, z mislijo na uporabnika, ki mora biti z našimi storitvami zadovoljen. Do kredita pri nas kar od doma, z le nekaj kliki!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper