Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Revolving kredit

Kaj je revolving kredit?

Finančni in posojilni trg je poln različnih storitev in izrazov med katere sodi tudi revolving kredit. Če se sprašujete za kakšen kredit gre je potrebno takoj pojasniti, da to ni za vsakogar. Gre za premostitveni in kratkoročni kredit za podjetja, ki potrebujejo nekaj denarja v določenem trenutku.

Če sami potrebujete hitri potrošniški kredit pa se bo bolje obrniti denimo na mobilno banko katero najdete na spletu. In ne le to, da jo tam najdete pač pa preko spleta tudi naročite svoj kredit od prvega do zadnjega koraka. Brez obiskovanja banke in hoje od vrat do vrat ter z izjemno malo zahtevane dokumentacije in pogoji.

Revolving kredit za podjetja

Kot vidimo se izraz revolving kredit najpogosteje znajde na mizi v podjetjih, ki potrebujejo likvidnostna sredstva. Gre za nenavaden način kreditiranja, saj lahko podjetje naroči določeno vsoto denarja, a je ne koristi razen v primerih, ko mora. In to lahko stori večkrat, obresti pa plačuje zgolj za koriščen znesek denarja v posameznem mesecu.

Na mobilni banki vse skupaj poteka precej bolj enostavno. Za najem kredita boste potrebovali le številko tekočega računa in osebni dokument ter napravo z dostopom do spleta. Govorimo seveda o računalniku, tablici ali pametnem telefonu. Za vse skupaj boste potrebovali le nekaj minut svojega prostega časa. Dobro kajne?

Prepustite revolving kredit podjetjem

Če nimate podjetja in ste za revolving kredit slišali slučajno bo bolje, če nadaljujemo s ponudbo mobilne banke, ki je zares enkratna in pokaže zakaj sodi v sam vrh EU tovrstnih bančnih storitev. Kreditni kalkulator, ki vas bo pričakal na spletni strani vam bo pomagal izračunati kredit po meri.

Vanj boste za začetek vnesli želen znesek kredita, izbrali do 12 mesecev za obročno odplačilo in preverili izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške kredita. Izračun lahko spremenite in ga prilagajate toliko časa dokler ne boste prišli do želenega rezultata. Potem pa sledi le še nekaj minut za enostavno izpolnjevanje kreditne vloge.

Zavarovanje za revolving kredit

Dejstvo je, da veliko bank ponuja revolving kredit, a se pogoji od banke do banke razlikujejo. Navadno pa je potrebno skleniti neko vrsto zavarovanja za primer, da podjetju ne bi uspelo odplačevati dolga. Na mobilni banki zavarovanje kredita ne bo potrebno kot tudi ne kakšen večji kup dokumentacije.

Do kredita boste tu namreč prišli brez potrdila o zaposlitvi, brez obiska in drage storitve notarja pa tudi brez zastavitve ali poroka. Morda še najbolj preseneti dejtstvo, na na banki ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti kar pomeni, da ne bo prišlo do vpogleda v Sisbon. Zdaj verjetno že veste kako boste na enostaven način prišli do kredita.

Bi izplačali revolving kredit?

Lahko storite tudi to seveda. Morda ste podjetnik, ki je na podjetje najel revolving kredit in se znašel v težavah. Na način, da boste kot potrošnik najeli kredit pri spletni banki in denar tako posodili podjetju boste morda celo zmanjšali kak odprt dolg, ki ga imate do podjetja in hkrati rešili zoprno situacijo.

Ne glede na to za kaj potrebujete denar vam bo ta na voljo po potrjeni vlogi navadno že po 15-ih minutah, oziroma najkasneje v roku 24-ih ur, ko bo nakazilo prispelo na vaš bančni račun. Le nekaj pogojev morate izpolnjevati. Slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in prejemanje rednega dohodka.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper