Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Akreditiv

Kaj je akreditiv?

V svetu posojil in kreditiranja se velikokrat znajdemo na neznanem terenu in nas je strah, da bomo storili kaj narobe. Izrazi katerih ne poznamo in formule ter izračuni, ki nam zameglijo sliko. Prav zato je denimo dobro, da se poprej malce bolj informiramo o vsem. Pa poglejmo kaj je akreditiv.

Pri akreditivu gre za neke vrste bančno garancijo. Banka navadno garantira trgovcu, ki njihovemu komitentu odobri kredit za nakup, da bo v primeru težav kupca poplačala njegove obveznosti. Tega pa ne boste potrebovali, če boste kredit najeli v mobilni banki, kjer do denarja pridete hitro, je kratkoročen in s tem manj tvegate.

Za akreditiv potrebujete dokumentacijo

Banka, ki svojemu komitentu nudi akreditiv želi seveda določena dokazila in nekaj dokumentacije. Mesečne prihodke že tako ali tako pozna zato se mnogo lažje odloči za naslednji korak. Pri mobilni banki ne bo nepotrebnih vprašanj in papirjev. Ste Slovenski državljan s stalnim naslovom v Sloveniji in z rednimi mesečnimi prihodki?

To bo povsem dovolj saj boste za najem kredita potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa. Na kateri banki je ta odprt je povsem nepomembno kot tudi dejstvo, da mora nek kredit že odplačujete. Pogoji mobilne banke so sila enostavni in dosegljivi praktično vsem. Brez kakršnihkoli garancij ali zastavitve česa vrednega.

Akreditiv ne bo potreben

Čeprav se morda potrošniku zdi akreditiv super zadeva, ker na prvi pogled pomeni, da banka stoji za njim pa se mora zavedati, da bo le ta njegov dolg pokrila, a nato zanj terjala njega. Edina dobra stvar pri tem je, da bo lažje prišel do nakupa na obroke.

Vrnimo se k mobilni banki za katero je znano, da svoje storitve ponuja preko spleta. To pomeni seveda, da boste kredit naročili kar na daljavo ne, da bi vam bilo pri tem sploh stopiti skozi lastna vrata kaj šele v banko. Za najem kredita boste poleg malo dokumentacije potrebovali le še napravo z dostopom do spleta.

Ko vam beseda akreditiv ne pomeni dosti

Pri najemu kredita v bankah se mnogokrat pojavljajo nejasnosti in zapleteni postopki ter besede kot je akreditiv in podobno. Običajen potrošnik se s tem seveda ne želi ukvarjati zato je k sreči sedaj na voljo tudi ponudba kakršno nudi spletna mobilna banka. Tam boste dejansko prišli do denarja v nekaj minutah.

Za začetek boste skočili na spletno stran banke preko svojega računalnika, tablice ali pametnega telefona in tam uporabili kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili izračun. Ta bo polega vsega potrebnega za lažjo odločitev navajal tudi vse stroške, ki so zajeti v kredit.

Naj vas akreditiv ne zavede

Besedo akreditiv ste zasledili na spletu in morda na hitro ugotovili, da gre za zadevo, ki jo pri najemu kreditov uporabljajo podjetja. Mi se vrnimo na hitri potrošniški kredit in mobilno banko. Dodajmo še, da boste po opravljenem izračunu lahko v nekaj minutah izpolnili kreditno vlogo pri čemer bodite natančni.

V primeru, da bo izpolnjena kot je potrebno, bo po potrditvi mobilna banka denar na vaš račun nakazala navadno že v naslednjih 15-ih minutah. Najkasneje se bo denar na računu pojavil v roku 24-ih ur, z njim pa boste lahko prosto razpolagali, saj od vas nihče ne bo terjal dokazil o nakupu ali plačilu.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper