Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Zakon o potrošniških kreditih

Kaj je zakon o potrošniških kreditih?

Tako kot vse pomembne reči v naši državi in drugje, je tudi finančni del usklajen z določenimi zakoni, ki jih je potrebno spoštovati. Ko govorimo o kreditiranju je najpomembnejši seveda zakon o potrošniških kreditih. Ta pravno formalno ureja vse kar je potrebnega, da sta tako posojilodajalec kot jemalec v okvirih zakona.

Torej, da izpolnjujeta določene pogoje in sta na drugi strani hkrati tudi zavarovana. Tudi na mobilni banki ni nič drugače. Čeprav gre na prvi pogled za izjemno poenostavljeno bančno storitev in posojo denarja, pa je vse skupaj v okviru veljavne zakonodaje in povsem transparentno. Vsekakor vredno zaupanja in vašega časa.

Kaj pravi zakon o potrošniških kreditih?

Zakon o potrošniških kreditih določa pogoje, ki jih je potrebno upoštevati pri najemu kredita. Obstajajo tudi krediti v trgovinah kar pomeni, da mora trgovec poskrbeti za pravno formalni del in zagotoviti podpis ustrezne pogodbe pri čemer mora potrošnik pred podpisom zadostiti tudi izbranim pogojem na zahtevo trgovca.

Pri tem, da morajo biti za odobritev izpolnjeni določeni pogoji, pa mora potrošnik kredit tudi porabiti v skladu z namenom. Kredit, ki ga najamete v spletni mobilni banki lahko porabite kjerkoli in kakorkoli želite saj ne gre za namenski kredit. V tem primeru vam ne bo potrebno dostavljati ali dokazovati porabe z računi ali potrdili o nakupu.

Zakon o potrošniških kreditih ne bo ovira

Pri najemu kredita v mobilni banki zakon o potrošniških kreditih ne bo ovira. Če ste državljan Republike Slovenije, imate prijavljen stalni naslov in prejemate redno plačo, potem je to dejansko vse. Gre za hitri kredit, ki se ga odplača v roku največ 12 mesecev. Vas zanimajo ostali pogoji?

Od dokumentacije boste potrebovali samo osebni dokument in seveda številko računa na banki kamor prejemate prihodke. To bo dovolj za oddajo kreditne vloge, ki jo boste izpolnili in oddali v le nekaj minutah kar preko spleta pri čemer boste uporabili računalnik, tablico ali svoj pametni telefon. Vse bolj enostavno postaja kajne? In še lepše bo.

Preverite zakon o potrošniških kreditih

Seveda je dobrodošlo, da vsak potrošnik pred najemom kredita preveri zakon o potrošniških kreditih in se tako seznani z obveznostmi in pravicami. Kar pa se najema kredita v mobilni banki tiče pa je tako, da bo celoten postopek nadvse transparenten in boste imeli pred seboj ves čas na voljo vse podatke.

Za to bo poskrbel kreditni kalkulator s katerim si boste v nekaj klikih izračunali svoj kredit. Vnesti bo treba samo znesek kredita in izbrati število obrokov, kalkulator pa vam bo transparentno predstavil vse zneske vključno s stroški, ki se tičejo kredita. Brez kakršnihkoli igralnic in skrivanja pasti v drobnem tisku.

Zakon o potrošniških kreditih najdete na spletu

Tako kot mobilno banko tudi zakon o potrošniških kreditih najdete na spletu. Tam lahko preberete vse kar vas zanima, denar pa dobite na mobilni banki ne da bi vam bilo pri tem potrebno oditi od doma. To pa zato, ker boste kredit naročili na spletu, potrebovali pa ne boste ne potrdila o zaposlitvi in niti ne obiska pri notarju.

Tudi kreditne sposobnosti ne bodo preverjali zato naj vas vpisi v Sisbonu ne plašijo. Denar boste na račun prejeli nakazan navadno že po 15-ih minutah od uspešne oddaje kreditne vloge in njene potrditve s strani banke. Najkasneje pa boste lahko zapravljali v roku 24-ih ur.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper