Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Koliko kredita lahko dobim

Ko se pojavi ideja o najemu posojila, se ljudje navadno sprašujejo dokaj podobna vprašanja. Kje lahko kredit najamem, katere dokumente potrebujem, koliko kredita lahko dobim in podobno. Dejstvo je, da je veliko tega odvisnega tudi od banke kamor se po kredit odpravljate.

Banke imajo svoje pogoje od katerih ne odstopajo, kar pa še ne pomeni, da ne morete kredita pod nekoliko drugačnimi pogoji, dobiti morda še kje drugje. Višina zneska, ki si ga želite ni vedno dosegljiva, saj je ta vezana na vaše trenutno finančno stanje in redne prilive.

Kaj vpliva na to koliko kredita lahko dobim?

Kot rečeno, na vprašanje »koliko kredita lahko dobim« ni enostavnega odgovora, ki bi veljal za vse kreditodajalce enako. Morda lahko na eni banki dobite več, na drugi manj, načeloma pa je vse skupaj vedno odvisno od vaše trenutne finančne slike.

Kaj to pomeni? Seveda je pomembno vedeti kakšni so vaši redni mesečni prilivi, na višino kredita vpliva tudi podatek o tem ali že imate kakšne mesečne obveznosti, kot tudi dejstvo, da kredit morda že imate. V tem primeru se nabor bančnih inštitucij, ki bi bile pripravljene odobriti kredit, močno zmanjša.

Koliko kredita lahko dobim če že imam kredit?

Najprej boste potrebovali banko, ki bo navkljub tekočemu kreditu odobrila še enega. Naslednji pomemben podatek pa je, koliko denarja vam po plačilu mesečnih obveznosti sploh še ostane na računu. Če s prilivi nimate težav, boste zagotovo lahko nekje dobili kredit.

Na vaše vprašanje, koliko kredita lahko dobim, je naš odgovor, obiščite našo mobilno banko na spletu in preverite. Tam vam je na voljo izjemen kreditni kalkulator, ki bo za vas izračunal in predstavil vse potrebne podatke. Vnesli boste želen znesek kredita, ter izbrali do 12 obrokov za odplačilo, ter preverili ali vam ustreza.

Koliko kredita lahko dobim če nisem komitent?

K sreči vas bo naš odgovor razveselil, saj lahko v naši mobilni banki do kredita pridejo tudi ne komitenti. In ne le to, za kredit pri nas vam ne bo potrebno nabrati gore dokumentov. Ne boste potrebovali potrdila vašega delodajalca, niti ne notarske overitve ali poroka. Nejc, ki se je prav tako spraševal »koliko kredita lahko dobim?«, je hitro ugotovil da dovolj za tisto kar je potreboval.

Še posebej pa ga je navdušilo dejstvo, da je kredit dobil čeprav že odplačuje enega na svoji banki. Ko je videl za kako enostaven postopek gre, je svojo dobro izkušnjo nemudoma delil s svojimi prijatelji in sodelavci.

Je od dobe odplačila odvisno koliko kredita lahko dobim?

V naši mobilni banki, ki vam je na voljo 24 ur na dan, boste lahko zaprosili za kredit z dobo vračanja do 12 mesečnih obrokov. Obdobje vračanja, oziroma število obrokov boste izbrali sami in od vas je odvisno, ali lahko takšne obroke redno odplačujete. Nenadoma vas ne bo več mučilo vprašanje »koliko kredita lahko dobim?«, saj boste vse skupaj ocenili sami.

V veliko pomoč vam bo pri tem seveda kreditni kalkulator, navdušilo pa vas bo kako hitro bo potekal celoten postopek. Ker boste vlogo oddali kar od doma, preko spleta, morda celo s pomočjo mobilnega telefona, bo seveda vse skupaj potekalo hitro. Denar pa boste imeli po uspešno oddani in potrjeni vlogi lahko na računu že po 15-ih minutah!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper