Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Moratorij kredita

Kaj je moratorij kredita?

Kreditov si želimo, a se jih hkrati tudi bojimo. Gre za precejšnjo obveznost in v ozadju nas vedno kljuva tisti občutek “kaj pa če bo kaj narobe? “. Govorimo seveda o potencialni izgubi zaposlitve in nezmožnosti plačevanja obveznosti. V teh primerih imajo banke na voljo moratorij kredita s katerim se težave premosti.

Gre za delno in začasno zamrznitev plačevanja obveznosti pri čemer pa je še vedno treba plačevati obresti. Na srečo se tudi v takšnih trenutkih da pomagati. Najmanj težav boste imeli s kratkoročnim kreditom, ki je odplačan v roku 6 do 12 mesecev. To je dovolj hitro, da se močno zmanjša potencialne nevšečnosti.

Ko moratorij kredita ni mogoč

Morda ste se znašli v situaciji, ko kak mesec ne morete plačati obroka banka pa vam moratorij kredita ne odobri. V tem primeru se lahko po pomoč zatečete na splet in sicer v mobilno banko pri kateri boste najlažje dobili hitri kredit za premostitev težav. Gre za spletni kredit, ki se lahko najame na do 12 mesečnih obrokov.

Naročilo kredita je sila enostavno in hitro saj kaj drugega kot osebni dokument in številke bančnega računa ne boste potrebovali. Mobilna banka je na voljo vsem Slovenkam in Slovencem s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi prilivi. Obisk banke pa ne bo potreben drugače kot le preko spleta.

Tudi če imate moratorij kredita

Če imate na kakšni drugi banki že v teku kredit to ne bo ovira, da ga ne bi dobili še na mobilni. Če vas muči moratorij kredita bo to morda za vas optimalna možnost. Do kredita pridete brez potrdila o zaposlitvi, zastavitve ali notarske overitve. Ne potrebujete niti poroka.

Da je vse skupaj še hitrejše in enostavno pa poskrbi mobilna banka s tem, da ne preverja vaše kreditne sposobnosti preko sistema Sisbon. V resnici lahko pričnete z naročilom kredita že ta trenutek tako, da na spletu obiščete mobilno banko in najprej uporabite njihov kreditni kalkulator s katerim si boste izračunali optimalen kredit.

Naj vas moratorij kredita ne skrbi

Če ste se znašli v težavah, ker vam banka ne odobri moratorij kredita, ali pa želite le čimprej nadaljevati s plačilom obveznosti, bo hitri kredit na mobilni banki za vas prava rešitev. Do denarja lahko pridete dejansko v minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur. Toliko časa namreč traja izplačilo na vaš rečun.

Navadno se denar tam znajde že po 15-ih minutah od potrjene kreditne vloge. Govorimo o banki, ki svoje stranke navdušuje prav v vseh točkah. Od malo pogojev do hitrosti in obiska na daljavo. Ker vam dejansko ne bo potrebno hoditi nikamor boste kredit lahko naročili kar od doma ali iz službe.

Papirji za moratorij kredita

Če želite moratorij kredita na banki morate dostaviti kar nekaj papirjev preden vašo vlogo preverijo in obravnavajo. Na mobilni banki pa veliko dokumentacije ne potrebujete niti za najem kredita. Naj vaše skrbi hitro utonejo v pozabo ne glede na to za kaj potrebujete denar, boste tega na račun kredita mobilne banke potrošili po svojih željah.

Torej brez pogojevanja namena porabe kredita. Lahko si kupite tudi kakšno darilo ali novo opremo za svoj čoln. Ko boste kredit enkrat odplačali se boste znašli na prav posebnem seznamu in na ta račun naslednjič prišli še hitreje do denarja. Vas zanima kako? Z uporabo storitve SMS kredit.

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper