Spletna banka

HITRI KREDIT IN POSOJILO

Trebaš brzi kredit?

Nujno potrebujete denar? Ni nikogar, od kogar bi si lahko izposodili? Ne skrbite, ste na pravem naslovu! Hitri krediti in posojila brez preverjanja kreditne sposobnosti, brez jamstva in hipoteke.
Prijavite se za hitri kredit v samo 5 minutah! Izplačilo denarja že po 15 minutah od uspešne prijave. Zato pohitite!

Kredit za podjetja

V čem se razlikuje kredit za podjetja?

Verjetno ni potrebno ravno posebej razlagati, da je kredit za podjetja namenjen pravnim osebam torej podjetjem. Zanje veljajo nekoliko drugačni pogoji kot za potrošniške kredite, vsekakor pa so namenski. Torej namenjeni podjetju za razvoj, nakup opreme ali pa denimo premostitveni v primeru finančnih težav.

Če imate težave na osebnem finančnem področju pa boste seveda raje segli po kakšnem izmed hitrih potrošniških kreditov, ki so na voljo na trgu posojil. Ena prav zanimiva ponudba prihaja celo s spleta kjer se nahaja mobilna banka in svojim strankam nudi kredite pod zares ugodnimi pogoji brez odvečnih komplikacij. Storitev je sila preprosta in izjemno hitra.

Po kredit za podjetja le v primeru financiranja

Če imate podjetje in se odločate za kredit za podjetja potem bodite pozorni na vse detajle, ki vam jih bodo predstavili v banki. Svetujemo pa vam, da tovrstne kredite uporabljate zgolj za financiranje in razvoj in ne v primeru finančnih težav, saj se lahko te kaj hitro podvojijo.

Na drugi strani pa si lahko potrošniškega omislite pri spletni mobilni banki in sami izberete obdobje odplačila, ki je možno tja do 12 mesečnih obrokov. Ta denar lahko potrošite po svojih željah saj vam nakupa ali plačil ne bo potrebno dokazovati z računi in drugimi potrdili. Kredit imate lahko urejen še v istem dnevu.

Ko kredit za podjetja ne zadostuje

Morda ste se s podjetjem znašli na točki, ko potrebujete nekaj dodatnega denarja za razvoj svoje brilijantne ideje. Obrnili ste se na banko in iskali kredit za podjetja, ki pa je bil na koncu malenkost manj radodaren kot ste upali, da bo. Težavo lahko zelo hitro rešite s kreditom na mobilni banki.

Kredit najamete kot potrošnik in denar posodite podjetju. Še bolje pa, če ste morda od prej podjetju nekaj denarja dolžni, da ga na takšen način vrnete v podjetje. Volk sit, koza cela. Finančne težave je moč premostiti na več načinov, a vsi niso najboljši za nadaljevanje uspešne poslovne zgodbe.

Kredit za podjetja naj ne bo na roke

Če vam morda kje kdo ponuja kredit za podjetja na roke, se mu v velikem loku izognite. Kredit mora biti uraden, legalen in izplačan ter zavarovan kot veleva slovenska zakonodaja. Kredit na mobilni banki sledi vsem smernicam, je transparenten in vedno izplačan zgolj z računa na račun.

Najem kredita poteka na zelo enostaven in hiter način. Preko spleta seveda. Brez obiska banke in brez pretirane papirologije. To pomeni, da boste potrebovali samo svoj osebni dokument in pa številko bančnega računa. Vseeno je na kateri banki imate odprt račun kot tudi ali morda kakšen kredit tam že odplačujete. Le še nekaj minut vas loči od denarja.

Kredit za podjetja lahko tudi odplačate

Če ste morda že od prej dolžni podjetju pa imate na firmi preko banke odprt kredit, potem lahko na način, da najamete potrošniški kredit preko mobilne banke odplačate kredit za podjetja. V resnici boste tako naredili dve dobri zadevi. Podjetje razbremenili in mu vrnili denar.

Do kredita na mobilni banki pridete brez potrdila o zaposlitvi, brez notarja ali poroka in brez preverjanja kreditne sposobnosti. Za oddajo vloge uporabite računalnik, tablico ali pametni telefon, ter uredite vse potrebno v nekaj minutah. Izplačilo navadno sledi že v 15-ih minutah od potrjene vloge in najkasneje v roku 24-ih ur. Mobilna banka vam je na voljo non stop!

Sporočila zadovoljnih strank

"Rad bi pohvalil to spletno stran, saj so mi že dvakrat izplačali denar v zgolj 24h od oddaje vloge za kredit. Vedno je bilo vse korektno in brez težav. "

Anže T., Ljubljana

"Do vas sem prišel preko priporočila. Sedaj vas bom priporočil naprej. Zelo sem zadovoljen. Hvala vam, da ste mi pomagali izvleči se iz finančnih težav."

Gašper P., Maribor

"Pri vas sem vzela denar že večkrat in nikoli me niste prevarali. Hvala za vašo podporo, brez katere bi bila danes v velikih denarnih težavah."

Mojca D., Koper